Ghinion la miezul noptii

In miez de noapte ma apuc sa caut pe internet niste chestii, si caut si iar caut si la un moment dat ma trezesc ca nu mai merge internetul. Bun.. ce naiba fac? ca am nevoie de internet acum cat am chef ca dupa o las moarta si ma apuca cheful alta data desi eu am nevoie maine de chestiile astea. Dupa cateva minute de incercari nereusite, nimic.. nu am internet. Ma duc la sormea.. nici ea nu mai avea internet. Ma scarpin in cap si ma gandesc.. ma uit la serverul ce sta cuminte jos si imi vine o idee. Deconectez serverul de la internet (conexiune separata de a mea) si ma bag eu. Vivaaaa.. am iar internet. Ma apuc iar de treaba, vine sormea sa ma roage ca vrea sa ii instalez o camera web si microfon la calculatorul ei.. damn. Termin si treaba asta.. cheful pe jumatate dus, hai sa continui ce am inceput. Caut si iar caut si ma trezesc ca vine taicamiu si vrea sa ii sortez niste poze si sa le scriu pe 3 CD’uri. Mama ei de treaba.. ma apuc si ii sortez poza cu poza si hai sa scriu CD’urile. CD-RW’ul meu pauza.. nu vrea sa mearga, trag pe un stick pozele si ma duc peste sormea sa scriu CD’urile la ea. Surpriza, am stricat 2 CD’uri si am ajuns la concluzia ca nici CD-RW’ul ei nu mai merge. Plin de draci ma intorc in camera la mine si constat ca nu imi mai merge iar internetul. Ma asez si ma gandesc, cum naiba sa pice conexiunea de internet la 2 firme in aceasi noapte la diferenta relativ mica de timp? Imi aprind o tigara si intru din nou pe conexiunea mea, surpriza.. mergea din nou internetul. Fericit conectez serverul la loc pe conexiunea lui si imi vad de ale mele. Dupa jumatate de ora si-a revenit si cealalta conexiune si am reusit sa intru pe server.

Gata, apele s-au mai linistit asa ca pot sa imi vad de treaba in continuare.

11 thoughts on “Ghinion la miezul noptii”

  1. lasa-l sa-si zica parerea, dar costin, ia in considerare ca blogul e ceva personal si astfel de povesti dau personalitate blogului, daca vrei altceva…poti gasi in alt loc, dar de obicei oricine are blog are tot dreptul sa puna si cel mai mic of personal pe el

  2. Trebuie sa ne cunoastem ca sa fac chestia asta?…….Doamne dar pentru voi ar trebui sa tastez cuneiform ca oricum vad ca nu conteaza ca din cutiutza naveti cum sa iesiti.Ar fi un efort mental prea mare;)

  3. Tnx god ca mai informat cu chestiile astea….Sa stii ca toata Romania era cu sufletul la gura……And by the way….Get a life:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.