Gol.. si atat!

Hmm foamea si sictirul m-au indus intr-o starea aiurea azi.. acum. E super aiurea sa vezi persoane langa tine care trag de tine sa te scoata dintr-o stare.. sa iti sparga zidurile groase ce iti protejeaza partea cea mai firava si mai puternica din tine. Ma simt gol.. desi nu imi pare rau.. dar e aiurea.. strofocarile celor din jur parca nu isi au rost.. Am draci, de la foame, si nu am chef de nimic.. desi.. pe de alta parte ma bate gandul sa ies cu dud3 la o bere in “cc” si sa ma pitesc intr-un colt din care sa pot studia intreg localul.. gesturile oamenilor.. mimica fetei.. atentia cu care isi aleg cuvintele cand incearca sa impresioneze pe cineva sau.. prostia si glumele care nu isi au locul in acel moment si la acea masa si in acel grup.

As vrea sa stau intins.. sub un cer albastru si cald.. soarele rosiatic ce apune sa ii dea acelui albastru o nuanta interesanta si norii sa se intrepuna unul peste altul ca atunci cand incepe o furtuna si masele de aer cald urca in defavoarea celor reci.

Si dupa ce voi imbuca ceva.. cred ca voi accepta invitatia lui dud3 de a iesii din casa si sa mergem la o plimbare ca pe vremuri prin orash.. cand cu rucsacul in spate faceam ochi dulci fetelor pe strada si ne amuzam teribil de imbecilismul unor copii.

Roachere.. revino’ti!

One thought on “Gol.. si atat!”

  1. roachere nu-ti reveni!
    esti pe drumul cel bun… dupa ploaie si furtuna vine iarasi vremea buna. rabdare little yoda and good things will happen… exact knd nu te astepti 😀 (citez din clasici acum)

    sa vdm ce iese. hope 2 hear from u soon…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.