Gustul lui

Hotelul unde s-au intalnit nu era de lux dar avea o aura ciudata si interesanta in acelasi timp. Il atrageau modelele de pe mobila veche ce ascundea pe alocuri peretii vechi si vopseaua ce insepuse sa se umfle pe sub geamuri. Ea stia ca el are o slabiciune pentru chestile vechi asa ca a ales bine hotelul asta. Pe el l’a lasat singur in camera in timp ce ea a coborat pana la receptie sa prelungeasca perioada camerei inchiriate. Acum ca el a venit nu o mai interesa nimic.. vroia sa isi petreaca urmatoarele 2 zile alaturi de el.. singuri intr’o camera de hotel unde nu ii putea deranja nimeni.

Dupa 10 minute s-a intors si ea zambind in coltul gurii catre el. De o luna astepta acest moment.. seri la rand isi imaginase cum o sa il guste si cum o sa il faca fericit in cele mai barbare moduri. Il dorea de cand il cunoscuse.. avea ceva al lui.. o sclipire ce o atragea. Si era chipes.. stia cum sa se poarte cu femeile.

– Uite ce am adus, ii zise el scotand din rucsac o sticla cu vin rosu.

Ochii ii straluceau si se vedea de la o posta ca fierbea de dorinta. Pahare nu a mai luat la el.. ii placea mult ca in astfel de momente sa bea vinul direct din palma ei sau din buric. Paharele erau prea comune pentru a fi amestecate in jocul lor. Dupa ce a scos sticla cu vin s-a ridicat si a aszat trei lumanari rosii pe marginea patului..

Va urma..

5 thoughts on “Gustul lui”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.