Handicapati de buna voie

La firma la care lucrez, lunar o femeie cu probleme vine sa isi plateasca “darile”. Tot timpul am crezut si ea se dadea drept surdomuta. O femeie cu necazurile ei ai spune la prima vedere. Astazi am facut o plimbare cu troleul 48 spre centru pentru o scurta plimbare inainte de munca. Langa mine pe scaun ghiciti cine statea si vorbea tare cu alti pensionari despre medici si spitale. Da! era femeia surdomuta de la firma. Vreo 10 minute m-am tot uitat la ea pentru ca imi parea cunoscuta de undeva dar nu stiam de unde. Si-a scos la un moment dat din geanta un certificat/legitimatie de handicapat si ii explica unui bosorog cum si-a scos ea certificatul/legitimatia aia de handicapat. Ai ceva avantaje ca handicapat, nu? reduceri la dari catre stat, beneficii materiale lunare, scutirea de niste taxe, gratuitate pe mijloacele de transport, si altele.

Asa ca fratilor, hai sa ne dam drept handicapati ca o ducem mai bine.

13 thoughts on “Handicapati de buna voie”

  1. Nu toate persoanele sunt prefacute , sunt chiar si ADEVARATI si astia adevarati sunt cei mai SARACI degeaba au asa zisele scutiri ca majoritatea dintre ei nu pot sa le foloseasca din cauza necazului cu care soarta ia inzestrat , iar despre asa zisele benifici banesti pe care spuneti ca le au aceste persoane este praf pentru ca nu ajung nici sa cumpere citeva piini si citeva calmante .
    Iar astia care au eliberat certificatele sunt niste HOTII milogi .
    Asa nu mai vorbiti daca nu sunteti in SITUATIA unei astfel de persoana .

  2. Handicapat e un termen social…… desigur, handicapatii au bani sa cumpere… in schimb persoanele cu dizabilitati, nu.

  3. Asta nu-i nimic! Gandeste-te ca sunt 20 000 insi handicapati in Constanta care isi asteapta apartamentele. Si ca handicapati sunt printre primii!

  4. Si mai arata pe la stiri oameni care sufera de boli care nu se pot vindeca si care sunt obligati sa demonstreze o data la nu stiu cat timp ca sufera de acea boala…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.