Iarta-ma

Stiu ca sunt un prost.. si ca imi plang de mila acum. Abia mai vad ce scriu din cauza lacrimilor.. ochii ma ustura si respir greu. Mi-au trebuit 4 zile sa imi dau seama ce am pierdut. Stii.. eu.. te iubesc. In 3 ani de zile cat m-ai suportat langa tine nu ti-am spus asta, nici macar nu simteam ceva pentru tine, dar vreau sa stii acum. E tarziu.. trenul meu a plecat deja.. eu l-am gonit. Imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii si sa ii zgarii pana imi va curge sange din degete, sa sparg tot ce am in cale.. orice numai sa scap de durerea asta. Te-ai purtat atat de frumos cu mine si eu nu am dat doi bani.. acum am ajuns la vorbele tale si iti dau dreptate de fiecare data cand plangand incercai sa imi spui ceva.. dar eram prea orb de mandrie si un ignorant.. Acum inteleg sensul cuvantului “te iubesc” pe care mi-l tot sopteai.. si eu ca un mincinos nenorocit iti raspundeam “si eu draga”.

Dimineata am incercat sa imi tai venele cu o lama, dar a intrat mama peste mine in baie.. saraca nici nu stia ce aveam de gand sa fac. Dupa cateva minute m-am dus in bucatarie si am pus mana pe un cutit.. si iar cineva m-a oprit.. era tata care venise sa manance. Ce rost mai are viata mea fara tine? nu vreau sa cunosc pe altcineva, nu vreau sa merg mai departe.. te vreau doar pe tine.. cu toate calitatile si defectele tale. Bate-ma, scuipa-ma, injura-ma.. orice vrei tu.. numai da-mi o sansa. Lasa-ma sa ma revansez si sa iti arat ca pot sa iubesc si eu.. ca pot fi un prieten bun care iti este alaturi asa cum ai fost tu pentru mine.

Primeste-ma inapoi langa tine, te rog!

12 thoughts on “Iarta-ma”

  1. slabiciune,asta inseamna,asta vad….merita oare un om de pe fata Pamantului sa faci un asemenea gest?nu prea cred..
    Oricum,poveste frumoasa:)..poveste de dragoste

  2. trist… shi totushi se intampla atat de des sa nu ne dam seama de ce avem langa noi pana in momentul in care dispare… atat de trist…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.