Idei si pareri

Well dupa cateva incercari nereusite de a scrie ceva, probabil din cauza oboselii care mi’a inrosit ochii, mi’am adunat informatiile culese ieri si le’am structurat in cateva idei:

– e trendy sa ai blog (adica sa fi un mic scriitor trezit peste noapte) si un aparat de fotografiat.. de preferat unul semi-profesional (toti ne nastem cu simtul artistic in sange)

– in parcul Tabacarie umbla sobolani in voie..

– nu mai mananc in viata mea la Cin-Cin.. si asa aveau ei cateva buline negre de la mine din cauza calitatii proaste a kebab’ului.. aseara am mancat (din prostie cred..) iar la ei si carnea era plina de zgarciuri si arsa

– e cool sa dansezi pe mese chiar daca stii doar 5 miscari din fund si esti “posetara” (gen de fata trasa prin inel cu o poseta mica la subrat.. majoritatea cocalare/manelare)

– intr’o sticla cu suc natural poti arunca ceva otrava (votka) si mergi cu ea la subrat prin oras fara probleme.. nici macar garda nu se ia de tine.. doar ai suc in sticla nu?

– bere + suc natural + votka + ora tarzie (3 dimineata) = dureri mari de spate la trezire pentru munca (8 dimineata).. sau nu e de la asta?! 🙂

Gata! ajunge atata efort pentru azi 🙂

3 thoughts on “Idei si pareri”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.