Ignorand adevarul

Avem nevoie de timp si vom intelege mai bine natura acestor intamplari. Nu am luat in serios ce mi-ai spus cand ne-am cunoscut. Te placeam prea mult pentru a crede ca poti fii o persoana rea sau ca ai anumite defecte. Am refuzat imaginea pe care mi-o prezentai, poate a fost o provocare pe care mi-am dorit-o. Pentru fiecare persoana avem cate o fata de aratat, poate in subconstient imi doream sa ma conving pe propria piele ca poti fii in felul asta. Ai avut motivele tale de ce te-ai comportant intr-un anumit fel sau de ce ai gusturile astea, dar am crezut ca eu voi face diferenta si ce e rau va ramane in urma. Gandurile negre, regrete si obieceiuri.

Nu ma intelege gresit, imi place sa te studiez. Imi place sa descopar ce a declansat atractia sau repulsia pentru ceva anume. De la un an la altul invat lucruri noi, iar cine spune ca ma insel ar trebui sa se gandeasca mai bine. Fiecare experienta noua imi permite sa ma bucur de ceva anume, sa invat, sa schimb ceva daca este cazul. Uneori am nevoie de un drum denivelat ca sa inteleg scopul “calatoriei”, sa descopar lucruri noi despre mine si cei ce ma inconjoara. O palma peste obraz este dureroasa, dar in felul asta invat sa o evit pe urmatoarea. Orice are un pret, iar cele mai bune lucruri vin cu un pret mare.

Niciodata nu mi-au placut telenovelele de la sfarsit, certurile si vorbele grele aruncate aiurea. La ce folos? Am fost constient de la inceput in ce se bag, a fost doar o chestiune de timp pana adevarul iese la iveala si l-am simtit pe propria piele. Apoi m-am regasit in povestile la care nu eram atent de la inceput, am inceput sa fac legaturi si sa trag concluzii.

Am stiut totul de la inceput, dar am refuzat sa cred. Inca nu mi-am invatat lectia dupa atatea repetitii..

11 thoughts on “Ignorand adevarul”

  1. Cristi, nu trolla că ne supărăm! Aia e treaba mea! :))

    Ştii cum se spune, ddumi, “repetiţia e mama învăţăturii” 😀

  2. Mai ce-i aici, telenovela intre blogeri constanteni? Cine pe cine a iubit si cine pe cine a ranit? ca incep sa mi se aprinda beculetele.
    Joe tu ce parte ai in telenovela? :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.