In rand cu lumea

Unii ar putea sa spuna ca am ramas in urma, dar eu de abia acum am intrat in posesia unui card de credit. Primul meu card de credit si prima tranzactie efectuata prin online banking. Stiti povestea cu apartamentul si creditul la banca, nu? M-am gandit ca n-ar strica sa am si eu un card de credit alipit contului in lei deja existent.

Creditul pentru apartament l-am luat de la Piraeus, platesc lunar 2 lei pentru administrarea contului in lei si vreo 0,4 euro pentru celalalt. Am semnat un malder de hartii si am primit altul. Mai jos in poze se vede mapa si cutia primite. Pentru inca 2 lei in plus pe luna mi-am luat card de credit si acces la online banking. Contractul pentru online banking este pe perioada nedeterminata, adica pot returna token-ul oricand, fara sa anunt.

Eu sunt multumit, cu online banking pot afla multe informatii despre conturile mele, pot face tranzactii cu bani, pot plati facturi, pot schimba valuta online, pot trimite imediat sau programat bani catre alte conturi, etc.

in-rand-cu-lumea-card-de-credit-si-online-banking-01 in-rand-cu-lumea-card-de-credit-si-online-banking-02

6 thoughts on “In rand cu lumea”

  1. Salut , spune-mi si mie cum pornesti token-ul ! eu apas butonul password si nu se intampla nimic si eu cred ca e defect ! multumesc !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.