Indemanare stangace

Copil nebun si rebel ce esti. Ce vrei de la mine?

Iti place cand aberez nu? acea voce porno.. care iti gadila nervii si simturile.. acel fum de tigara scos cu nepasare din gura ce ti’a gustat pentru prima data intimitatea. Zici ca ma placi? hmm si oare de ce? pentru ca am o “sick and dirty mind”?! sau.. pentru soaptele perverse care ti le zic la ureche in secret.. respiratia infierbantata ce o simti pe ceafa ta rece.. soldurile tale rotunjite.. sanii tai micuti si scumpi. De ce mi’ai dat voie sa iti alerg prin vene? de ce ai lasat garda jos?

Simt si vad pe fata ta.. placerea prezentei mele.. zambesc cand te vad cum iti musti buzele uitandu’te la mine cand aberez si cum desfac un fir in mii de ate. Joaca degetelor mele ciudate (ca sa te citez) pe trupul tau cald si moale.. limba infierbantata ce iti curteaza sfarcurile intarite.

Sunt eu oare ciudat? sau tot ce ti se pare tie anormal si ciudat pentru mine este pur normal?

2 thoughts on “Indemanare stangace”

  1. Si bineinteles ca ti-ai dat seama de pleonasm ?! (chiar vei spune ca l-ai ales special).Te mai miri ca te cenzureaza “chinejii”.O sa te faci tu mare !

  2. ochii care te privesc in mod sigur te vad perfect. si nu conteaza nici cum partea fizica a acestei legaturi, ci faptul ca aceeasi ochi vad ce suflet frumos ai… gandurile tale, tonul vocii tale, durerea si suferinta ta, defectele tale, micii tai pitici, zambetul tau pe furis, privirea ascunsa, buzele cand ti le musti, jocul degetzelelor tale, fumul de tigara, mirosul tau, felul in care tremuri, slabiciunile tale, pierce-ul tau, barbitza ta, discutiile interminabile despre micile nimicuri ale vietii, pasiunea ta pentru fotografie, felul in care scrii… toate astea si multe altele te fac perfect in ochii care te privesc…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.