Intamplari

Am ramas surprins sa vad ca dupa un schimb de pareri / o mica cearta, Tara mi’a sters link’ul care il avea pe blog’ul ei catre mine. Asta in semn de razbunare sau ce se intampla? Si cu ocazia asta iti zic ca m’ai dezamagit.. da! Acum urmeaza sa zici ca si eu te’am dezamagit.. Stiu.. pe tine toti baietii te dezamagesc. De ce?! pentru ca te arunci prea mult in fata.. si nu primesti exact ceea ce doresti sau cum doresti sau pur si simplu nu esti inteleasa fiind o ciudata. Dar nu mai conteaza asta acum.. eu merg inainte.. si tu vei face la fel si asta e.

Ieri a fost ziua surorii mele.. si iesind la o bautura prin oras.. intre doua pahare am mai aflat de cineva, destul de apropiata mie si mai ales surorii mele, ca imi citeste blog’ul constant si ca ii pare rau ca nu am mai scris o poveste, creatie proprie, in ultimul timp si ca nu am povestit ce am facut la munte cand am fost cu Tibi in weekend’ul ala.

4 thoughts on “Intamplari”

  1. Well, e prima data cand imi mentionezi numele intr-un articol… Astazi, nu mai cred ca m-ai dezamagit, doar gandim cu totul altfel. Link-ul de pe Things 4 Tara, oricum nu-ti aducea prea multi vizitatori, nefiind un blog “popular”, asadar, de unde supararea? Cat despre ce ai spus despre mine: no comment. Take care, 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.