Interpretarea viselor

Am avut un vis tare ciudat si zbuciumat aseara. Parca as fi fost intr-un film de actiune/aventuri si tot timpul eram in priza cautand ceva, fugind de ceva, scapandu-ma de cineva, inpingandu-ma cu cineva si tot asa. Cand m-am trezit eram tare confuz nestiind ce naiba s-a intamplat de fapt, chiar inainte sa ma trezesc fusesem dus cu forta in fata unui grup de “tragatori pe nas” care imi cereau socoteala pentru altcineva.. practic eram tot rahatit la fund.

Care este semnificatia unor chestii visate aseara? Sper sa nu mai am parte de o aventura similara.

8 thoughts on “Interpretarea viselor”

  1. ” Sarpele este cel mai uzitat simbol sexual. Conform Bibliei el este seducatorul, creatura cea mai perfida care ii impinge pe stramosii nostri la pacat. De aici ideea de tentatie sau inclinatie imorala. Prin urmare in interpretarea viselor el este simbolul inconstientului animal, al refulatului sexual.
    Din punct de vedere psihologic, serpe reprezinta inconstientul sau elemente reprimate care invadeaza constientul uman. ”

    ..deci daca cauti..gasesti prea multe variante

  2. …eu am visat aseara ca m-a muscat un sarpe de gat…..ameninta pe altcineva si eu l-am luat in mana…si m-a muscat…dar nu m-a durut. Si cautand interpretari…..am gasit niste “raspunsuri” care se bat cap in cap…si pe site-ul de care zici tu…chiar nu am gasit nimic…. fiecare site e cu versiunea lui :p

  3. Perfect, cu atat mai bine. Iti mai zic si eu una, conform unor credinte, unele animale…sau reptile, apar in vis cu rolul de ghid spiritual, care incearca sa ne comunice un mesaj.

    Alege din toate ceea ce ti se potriveste in momentul actual al vietii tale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.