Invitatie de la primarie

Inainte de alegeri primarul nostru drag s-a gandit sa isi “castige” niste voturi sigure si a lansat un program prin care promitea locuinte ieftine pentru tineri. Am fost si eu cu dosarul, pe langa alti ~20.000 de constanteni, si astazi mi-a venit prin posta o invitatie. In maxim 5 zile trebuie sa ma prezint la sediul S.C. Abc Val S.R.L (str. Timisana, nr. 34) pentru discutii cu privire la apartamentul cu 2 camere pe care l-am cerut acum cateva luni bune. Eu ma asteptam sa fiu contactat in transa a doua dar pentru ca au renuntat multi la aceste “locuinte ieftine pentru tineri” mie mi-a venit randul mai devreme. Sunt curios care sunt costurile, suprafata exacta (locuibila), dotarile si alte detalii ca sa pot face o comparatie si sa vad daca merita.

Hai sa vedem, o alta teapa pentru romani sau e pe bune?

PS. cica apartamentul este situat in ansmablul de locuinte Baba Novac (zona Energia).

8 thoughts on “Invitatie de la primarie”

 1. in 3-5 zile trebuie sa te prezinti la firma constructoare unde ai fost repartizat, acolo iti dau intre 4 si 10 zile (lucratoare) la dispozitie pentru a aduce avansul de min 20% din valoarea imobilului. depinde de constructor, unii percep TVA 5% de cand dai avansul, altii te pun sa platesti avansul cu 24% TVA si la final se recalculeaza suma finala cu 5% TVA. deci depinde de constructor

 2. Buna. Am inteles bine? Cand iti vine invitatia(randul) iti dau un maxim de 5 zile ca sa te prezinti la firma constructoare ca sa semnezi pre-contractul si firma constructoare iti da inca 5 zile ca sa platesti 20% din suma totala?
  Din cate am auzit au ajuns pe la nr 8470. Mai sunt vreo 10-20 de persoane inaintea mea. Ar trebui sa pregatesc banii nu?
  Multumesc!

 3. Si eu sunt in prima transa si astept sa se construiasca. Crede-ma ca am intrat intr-un bloc care e aproape gata si am ramas foarte surprins, sunt destul de bine facute, arata foarte bine pe dinauntru. Acum sa nu te astepti la ceva spectaculos, dar la pretul de 38000 euro sunt cele mai bune de pe piata, am gasit ceva asemanator cu ele in alte blocuri si costa 60000 euro. Deci eu iti recomand sa cumperi daca ai banii. Carcotasii zic ca nu sunt facute bine, ca ai vedere nu stiu unde….. iti spun sincer eu nu ma asteptam sa fie asa bine facute, beton cu BCA, izolatie, singura problema este ca peretii dintre dormitor si baie si sufragerie si bucatarie sunt din rigips, dar acum mai nou vad ca asa sunt facute toate.
  Crede-ma ca la pretul asta sunt niste apartamente nemaipomenite!
  Apartamentul care il iau eu are 50 mp utili si 70 mp cu tot cu balcoane si pereti!!

 4. Napster, mai degrabă va avea vedere la betoane 🙂 Până la cimitir ai ceva de mers…

  Ddumi, înainte de criza curului se vorbea de un preț de ~ 20k€. În condițiile în care apartamentul avea doar geamuri & uși puse iar pereții doar tencuiți (nevăruiți, neamorsați and so on). Cât de adevărat e… Nu știu.

  Oricum, aștept și deznodământul (ori aici ori în privat) 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.