iPod shuffle 2GB (review)

De curand am intrat in posesia unui mp3 player de la Apple. A fost un cadou neasteptat care a picat intr-un moment cand aveam nevoie de un player mp3. Am avut doua mp3 playere pana acum, dar niciunul atat de mic si cu suport de prindere. Capacitatea de stocare permite adaugarea catorva sute de melodii, suficient pentru a asculta in drum spre munca sau la alergat.

Din poze se poate observa ce dimensiuni are. Te miri cum poate reda aproximativ 15 ore de muzica la o simpla incarcare de 3-4 ore, capacitate de stocare 2GB si ceva functii simple: liste de melodii, posibilitatea de a stoca informatii ca un stick USB, indicator baterie, redare numele melodiei curente, redare melodii ordonat sau aleator.

Manualul de folosire este asa mic incat ai crede ca rasfoiesti un coran turcesc. Carcasa este din aluminiu si volumul de redare este ridicat. Clema de pe partea dorsala iti permite sa-l prinzi de gulerul bluzei sau de toarta gentii. Generatia a doua de iPod shuffle vin cu o imbunatatire: VoiceOver. Aceasta functie reda numele melodiei curente, starea bateriei si numele playlist-ului curent in limba engleza plus alte 24 de limbi cu circulatie internationala. Adaugarea melodiilor se face prin aplicatia iTunes, programul se descarca de pe site-ul Apple si iti permite sa-ti creezi playlist-uri, sa sincronizezi melodiile cu iPod-ul, sa actualizezi software-ul de pe el si altele.

ipod-shuffle-2g-review-1 ipod-shuffle-2g-review-2 ipod-shuffle-2g-review-3 ipod-shuffle-2g-review-4

5 thoughts on “iPod shuffle 2GB (review)”

  1. Tata a gasit prin vechituri 2 iPod-uri (generatia 1 parca) de 1 Gb. Le folosea maica-mea mai de mult, in fine, unul mi l-a dat mie, si mie imi place sa ascult muzica (destul de tare, am ars pana acum un subwoofer 😀 ). Imi place ca se aude bine in casti, este micut, simplu, am vazut si eu ieri cum arata iTunes 😀 Nu sunt fan Apple, dar, MP3 Player-ul asta m-a facut putin sa-mi schimb parerea despre ei. Si chiar daca sunt baiat, si iPod-ul este auriu tot imi place. Jack-ul audio al castilor este mai lung decat iPod-ul 😀

  2. Detin un ipod generatia 2 de 2 ani si sunt foaaarte multumit de el, are tot 2 gb dar nu-ti trebuie mai mult, niciodata nu am umplut 2 gb pentru ca rulez muzica la 2-3 saptamanai si-mi ajung 60-70 melodii pentru faptul ca ma plimb de colo colo, la facultate sau la munca. Degeaba spun unii ca apple este o fita, au lucruri si de calitate, cel putin ipodurile m-au incantat, ca unele produse au preturi mai bomba e partea a 2a dar ca si calitate nota 10. Sa-l stapanesti sanatos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.