La cinema

Stai acasa daca esti prost. Nu inteleg ce cauti intr-o sala de cinema din moment ce te plictiseste subiectul filmului. Nu stiai ce film ruleaza? Nu stii sa-ti pui pe modul silentios telefonul? il butonezi, casti ca un bou/vaca fara sa pui mana la gura, comentezi aiurea, vorbesti cu aia de langa tine sau din preajma ta, arunci cu popcorn in altii, te plimbi de pe un rand pe altul, etc.

Stai acasa caci este mai bine, nu te obosi sa deranjezi oamenii care vin la cinema cu un scop: sa vada un film (blowjob-urile nu prea merg la noi, sunt prea inghesuite scaunele). Experienta unui film vazut la cinema este unica, indiferent ca ai acasa un televizor cu diagonala de > 100 inch, indiferent ca ai sistem home cinema. Indiferent ce avantaje ai avea acasa, la cinema este ceva aparte. Nu-mi lua bucuria asta, ca sa nu te injur.

8 thoughts on “La cinema”

  1. Pont: Nu stati la casa operata de tipa cand va luati de mancare. Se misca foarte dar foarte incet!

  2. Aah, si eu saptamana viitoare vreau sa merg la film. Tocmai mi-ai amintit de ce aveam anumite retineri. Meh, sper sa nimeresc printre oameni civilizati. Sau cel putin tacuti si sa nu-mi molfaie popcornul in ceafa.

  3. nu am mai fost la cinema de fooooarte multa vreme, dar cand mergeam imi placea mult, mai putin partea pe care o descrii tu. eu cand merg la cinema, ma uit la film. punct! nu vorbesc, rad doar la poantele din film daca e comedie, daca am ceva de spus celui din dr sau st ii soptesc numai lui, urasc spartul semintelor, mizeria care o lasa lumea in urma lor. si cam atat!

  4. daca este un film in care se omoara aia cu sabii, il decapiteaza pe unu, altul mananca un sobolan crud. Ce e amuzant in asta? nu sunt absurd, dar ne amuzam la filme unde te poti amuza. Amuzatorul e cu mine tot timpul, dar il scot din teaca cand este nevoie :))

  5. Sper sa nu nimerim in aceeasi sala de cinema, ca m-ai fugari dandu-mi suturi in fund :-” In functie de cat de slab e filmul ma apuc sa ma amuz singura facand comentarii 😀 Bine, eu incerc sa le fac la un volum care sa nu deranjeze oamenii din jur. Dar la The Dilemma faceam pe aurolacul cu punga de popcorn.
    Si e cam nasol cand toti prietenii tai vor sa vada un film care pe tine nu prea te incanta, si tu ai vrea sa vezi un film care nu-i intereseaza pe ei. La mine-n grup e democratie si decide majoritatea 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.