La inceput de relatie

Mkay ti’ai facut o prietena noua sau un prieten nou si cunoscutii incep sa te intrebe detalii despre acea persoana: cum arata, cati ani are, unde invata, ce face, ce invarte, de unde e si multe alte intrebari de genul asta. Nu stiu cati dintre voi ati observat ca baietii sunt preocupati de aspectul fizic si apoi de felul cum gandeste prietena tipului si fetele de felul cum gandeste si cum se comporta tipul si apoi de felul cum arata.

In cazul LUI: ce intaltime are, daca arata bine la corp, daca are sani mari/marfa, fund, face sex sau e inca maicuta si multe alte detalii “picante” despre aspectul fizic si ce a prestat in trecut. Dupa toate aceste detalii urmeaza si intrebari gen: e pe bani sau nu, o duce capul, cati prieteni a mai avut pana acum, etc.

In cazul EI: cum vorbeste, il duce capul sau nu, ce scoli are terminate, daca e badaran, prost crescut sau nesimtit, profitor, etc. Apoi urmeaza: cum arata, cu banii cum sta, locuieste cu ai lui sau nu, are masina, etc.

Ce concluzii se pot trage de aici?

11 thoughts on “La inceput de relatie”

  1. Prietenele mele: “unde l-ai cunoscut?”, “cati ani are?” si-atat, in rest, asteapta sa vada ce am eu sa le spun despre el… Oh, D3vilgirl… daca ea chiar e mai proasta decat el, atunci si are de ce sa se simta inferioara… nu? ;))

  2. unu ii povesteste prietenului despre noua partenera. eu am generalizat si legat de fete ca isi cauta parteneri care sa le faca sa se simta bine sau baieti buni in apropiere.. m’am convins singur si pe pielea mea de asta.

  3. sunt de acord cu joe 🙂 pe mine de obicei ma intreaba fetele daca noua mea cucerire e “buna” 🙂 deci… nu prea e asha cum zici u… shi in + de asta, majoritatea fetelor de azi nu prea sunt interesate de ce are el in cap… cu cat e mai prost cu atat il joaca mai bine pe degete, plus ca daca e mai deshtept ca ea se simte inferioara shi nu e bine 🙂

  4. Pai cazul Lui sunt defapt cazurile Baietilor si cazul Ei cazurile Fetelor. La unii primeaza creierul fetei, la altii sanii, la altii fundul, nu corpul, sanii sau fundul, la altii fatza, daca e dragutza, daca arata ca o asistenta xxx, la altii poate daca seamana cu fosta…samd. La fete la fel, multe in ziua de azi vor doar sa fie lejere, sa se distreze si baiatul sa le faca sa se simta bine…cam asta e oricum gandirea generala a fetelor: baiatul sa le faca sa se simta bine. Altele vor asta prin atentii altele prin afectiune si apoi alte cazuri si cazuri. In poza aia de sus sunt 2 baieti? de ce?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.