La un pas de incendiu

Ieri am aprins o lumanare parfumata si neavand un suport pentru ea am lasato sprijinita de o cutie de plastic plina cu cabluri, mufe si altele (toate din plastic). Langa ele era un ziar si toate erau pe un dulap din lemn. M-am deranjat la stomac si m-am dus la toaleta, cand m-am intors era intuneric in camera, mult fum negru si un foc frumos ce ardea. A fost prima data cand am lasat atata timp o lumanare aprinsa si nesupravegheata, cine se gandea ca o sa cada pe o parte? Primul meu instinct a fost sa deschid geamul, am luat o paturica si am puso peste flacara dupa care am udat cu apa. Am deschis repede si alte geamuri pentru a iesi fumul afara si pentru a se putea respira. Plasticul incins pe dulapul de lemn a fost urmatoarea problema ce trebuia rezolvata.

Totul s-a intamplat atat de repede incat nu m-am gandit la altceva. Mama panicata imi zicea sa sun la pompieri, eu in gand imi ziceam ca sunt un pompier in rezerva (stagiul militar satisfacut la brigada de pompieri) si ma descurc. Norocul meu ca peste 2 saptamani maxim imi refac camera (lavabil, parchet, chestii..) si daunele nu au fost prea mari. Langa dulap era biroul meu cu calculator si multe alte hartii, dosare, sticle cu parfum si chestii inflamabile. Usile la sifonier erau deschise deci toate hainele mele s-au acoperit cu funingine si miroseau puternic a fum. De fapt toata camera a fost acoperita cu funingine.

Cu ocazia asta m-am apucat de facut curatenie prin amintiri, am aruncat multe chestii ce s-au adunat de-a lungul timpului si care imi erau inutile.

my-room-almost-on-fire-01 my-room-almost-on-fire-02 my-room-almost-on-fire-03

25 thoughts on “La un pas de incendiu”

 1. eu zic sa iei o lumanare d-aia normala, sa continui desenul ๐Ÿ˜€ ca mie imi seamana cu un morcov…. da cu lumanarea si mai fa si niste frunze, ceva ๐Ÿ˜€ :))
  Pana si eu folosesc lumanari parfumate, desi mama a infundat TOATE prizele din casa(mai putin aia de la TV) cu pulverizatoare d-alea de schimba mirosul o data la 3 ore…
  De casa noua iti cumpar niste Imodium :))))

 2. Stai ca nu stiu de unde sa incep.
  1. Tu iti aprinzi lumanari parfumate cand esti singur ?
  2. Cat ai stat frate pe WC ca este cam mult damage in camera ?
  3. Mosule, eu nu am facut scoala de pomiperi si tot stiu cum sa izolez o lumare. Cand ai fost atunci la mine si a picat curentul, ai vazut ca lumanarea pe care o aveam era in mijlocul mesei neinconjurata de nimic.

 3. Baaa….ce stiti voi ma !?!? muritorilor de rand……aici este vorba de romantism. Vroia si Marius sa creeze o atmosfera speciala in camera:)) Doar ca intre timp furat de alte necesitati uzuale a uitat de lumanarica ๐Ÿ˜€ :))

 4. Atmosfera romantica intre el si shaworma sau ce? Ca vad ca dupa aia s-a cam stricat la burta romantismul :)) ddumi, dar tu n-ai buton de Like ?

 5. si totusi traim in secolul 21 , cine draq mai foloseste lumanari? :)))) , avem becuri , neoane , pulverizatoare care se alimenteaza ELECTRIC sau cu baterii

 6. pfff..ai mai grija, nu te joci cu focul..bine ca esti ok, si ca nu a fost nimic mai grav ! ! cineva sus te iubeste ! !

 7. Omg! Deci sfatul meu este sa nu te muti inca singur! Lumanare parfumata? Wtf uses that junk? Cumpara un pulverizator automat! Next time be more careful!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.