Liberty Parade 2011

Aseara pe la 8 si ceva am aterizat si noi intr-o parcare din Olimp. Un sofer de tir s-a gandit ca este normal sa parcheze in mijlocul strazii ca sa nu putem intra intr-o parcare. Dupa discutii si injuraturi a plecat lasand drumul liber. Cam putina lume in comparatie cu anii anteriori, o intrare si o iesire, jandarmi care patrulau riguros gardul de imprejmuire si muzica dansabila.

Totul a fost bine pana s-a terminat bautura. Dupa ce am iesit din perimetru n-am indraznit sa ne mai intoarcem, prea aglomerat si control la sange. Statiunea era sufocata de vanzatori ambulanti de bratari, fluiere si goarne. Micii si berea faceau parte si ele din peisaj. Langa masina, unde ne alimentam cu “ceva de ale gurii” am hotarat sa mergem la petrecerea de pe plaja de la Tuzla, adica la “Marea cu sarea”. Nu am fost inspirati sa ne uitam pe harta de acasa, deci am mers la noroc. Daca petrecerea era pe plaja vor fi lumini, ne-am gandit ca este imposibil sa nu ajungem unde trebuie. Problema era ca plaja este destul de departe de Tuzla si drumul principal. Dupa ce am ajuns pe langa un lan de porumb ne-am gandit ca nu vom ajunge la petrecere asa ca ar fi bine sa mergem in Costinesti la White Horse.

Am lasat masina intr-o parcare langa gara. Ajunsi in White Horse, un amic vroia sa se intalneasca cu o prietena/amanta in Max, dar nu stia drumul. L-am condus pe om la Max, o bomba cu manele. Am intrat cat sa beau o bere si m-am carat singur la White Horse, acolo era muzica mai buna. Am baut si am dansat pana pe la 4 dimineata cand ne-am retras la somn. Nu inteleg ce ii atrage pe turisti in Costinesti, cam plin de tigani. Dimineata am mancat un sandvis si am baut o cafea la o terasa ca sa ne refacem fortele, asta era pe la 10 dimineata. Neavand ce sa facem prin Costinesti ne-am intors acasa pe autostrada nou inaugurata. De la Agigea pana la Murfatlar.

Per total a fost o seara reusita in care ne-am alcolizat si ne-am simtit bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.