Lipsa interesului pentru problemele actuale ale omenirii

Trec peste dulcegarii si texte stufoase de citit.. traim intr’o perioada in care viata vedetelor este mai importanta decat propria noastra viata. De ce pe prima pagina a ziarelor nu sunt informatii cu privire la imbunatatirea traiului? stoparea razboaielor ce se poarta in lume si restabilirea pacii si echilibrului intre oamenii din intreaga lume.. de ce? Nu ne intereseaza ca zilnic mor atatia semeni ucisi de alti semeni, zilnic sunt cheltuiti multi bani pe razboaie in loc sa fie administrati de corporatii care sa aibe ca scop descoperirea unor antidoturi pentru boliile ce decimeaza fara mila zilnic semeni de’ai nostri.

Neah.. pe prima pagina a ziarelor sunt detalii picante din viata unor semeni de’ai nostri care au ajuns sa fie cunoscuti, mai nimeni nu da 2 lei pe proasta administrare a banilor guvernelor si lipsa interesului cu privire la problemele actuale ce ne ingreuneaza viata. Poluarea e in toi, stratul de ozon se subtiaza, inca 6 grade in plus la temperatura medie a globului si ne ducem dracu. Dar ii pasa cuiva de asta? nu prea cred.. cel putin in cercul de persoane in care ma invart eu.. nu prea. Toti alergam sa strangem cat mai mult, sa jecmanim cat mai mult, sa ne ridicam si sa fim cat mai bine “asezati la casa noastra”.. uitam totusi de unele chestii care mentin viata pe pamant.

Aberez aici degeaba sau.. ?

6 thoughts on “Lipsa interesului pentru problemele actuale ale omenirii”

  1. Mai taceti bai gaozarilor scuze de expresie ca nu puteti voi sa faceti nik pt ca statu e puternic si ne doboara crezi ca le pasa de probleme le pasa sa-si umple buzunarele!asa ca sharap!

  2. Ai dreptate… dar stii, statul te vrea prost. Ca sa contezi trebuie sa faci politica, sa faci politica iti trebuie bani, sa ai bani ai nevoie de informatii si de banci, si pentru informatii si banci iti vinzi sufletul si ai ajuns unul de-al lor… Nu ai cum sa schimbi decat viata catorva oameni, si asta conteaza…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.