Lista blog-uri din Constanta

Zilele trecute scriam un review despre Constanta Blog Meet 12, atunci am specificat ca intalnirea nu va ramane fara urmari. Una dintre ideile discutate atunci a fost despre o pagina unde se vor lista ultimele X postari de pe blog-urile constantenilor. Este mult mai usor sa urmaresti ce se intampla in orasul Constanta din perspectiva unor oameni de rand care nu se cenzureaza, nu altereaza informatia rau intentionat si poti fi la curent cu toate evenimentele de pe o singura pagina.

Ca sa nu se umple pagina cu informatii inutile sau invechite (sunt peste 80 de blog-uri inscrise) s-a pus o limita de 5 postari din ultimele 30 de zile. In felul asta informatia este de actualitate. Informatile sunt actualizate automat, orice blogger care nu a scris nimic timp de 30 de zile nu este afisat in lista, in felul asta incercam sa stimulam/motivam bloggerii constanteni sa se implice mai mult, sa scrie mai des si calitativ.

Lista de blog-uri activa o gasiti aici. Sigur am omis blog-uri deci am rugamintea sa-mi lasati un comentariu sau mesaj la rubrica contact cu adresa blog-ului pentru a fi inscris in lista.

Cum vi se pare ideea? Ati fi dispusi sa scrieti macar 5 postari intr-o luna de dragul de a aparea in lista blog-urilor active? Daca ati ramas fara idei sau vreti sa va reinventati va asteptam la urmatoarele blog meet-uri. Intodeauna se va gasi macar o persoana dornica sa va ajute, chiar si cu un sfat sau o idee.

9 thoughts on “Lista blog-uri din Constanta”

 1. exact asta vroiam sa-ti spun, este un script care ruleaza si parseaza feed-urile blog-urilor, nu prea am cum sa-ti dau “fisierul” ca nu e doar atat

 2. ideea a pornit dupa ce am vazut lista lui Cristi cu blog-urile constantenilor, mi-am zis ca ar fi o idee buna sa fac si eu o pagina cu blog-uri, dar sa aduc ceva in plus. uite ce a iesit 🙂 Nu, ideea asta o am si eu, dar trebuie sa aiba cine sa scrie, adica postari despre orasul Constanta nu ganduri si frustrari personale

 3. Ah! Atunci se explică problema de mai devreme. Doi oameni diferiţi, două perspective şi abordări diferite. +1, se mai mişcă puţin treaba, eh?

  Cât despre colectivitate … o echipă de 4-5 oameni ar fi de ajuns pentru început, zic eu. Punem pe listă problema pentru următorul meet? Facem o ordine de zi 😀

 4. P.S. Undeva e o eroare de un ceva (aiurea formularea, ştiu :D). Am intrat de pe listă la articolul scris de Cătălin Nicolescu, am comentat, a apărut comentariul pe articol. Am intrat după cinci minute, tot de pe listă şi tot direct pe link-ul către articol, nu mai apărea comentariul respectiv; am intrat direct pe blog şi pe urmă pe articol (scris la mână adresa), apărea comentariul.

  Lista are un script care face update la un interval anume de timp, sau cum?

 5. Ideea mi se pare una extrem de bună, pentru că e similar unui agregator de articole. Primul beneficiu ar fi faptul că scuteşte cititorii de căutări oarecum inutile; intră, răsfoiesc articolele, dau click şi citesc. +1 pentru cine a venit cu ideea şi cine a pus-o în practică deja. O s-o pun şi eu în practică după ce-mi explici şi mie cum se face (nu de alta, dar copy-paste pot da şi singur din sursa paginii în editorul HTML :D).

  [ca paranteză, aş fi hater dacă aş zice că un blogger activ înseamnă alea (minim sau măcar) cinci articole pe săptămână, nu-i aşa?]

  Că tot am văzut ideea şi punerea în practică, mi-a filat lampa ceva dar ţine de viitor. Un fel de blog colectiv al ocnstănţenilor, în care să se regăsească şi lista în cauză. Dar deja gândesc „prea” în perspectivă, nu-i aşa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.