Lista cu noutati din viata mea

De cand cu blogul si relatarile zilnice el poate fi considerat o sursa de informare in masa in legatura cu noutatile din viata “omului din umbra tastaturii” si nu numai. Am patit de multe ori sa fiu intrebat daca ceea ce se intamplase in acel moment sau in acea seara voi scrie si pe blog si voi detalia sa afle si altii.. si de cele mai multe ori am raspuns cu un NU hotarat. E “interesant” atunci cand te apuci sa despici firul in patru prin diferite posturi pe blogul tau si altii comenteaza si se face o adevarata bisericuta si cand te astepti mai putin persoana barfita sau despre care se tot vorbea aprins afla totul. Si pleci capul in jos si iti crapa obrazul ca nu ai avut curaj sa ii spui in fata ce aveai de zis si ti s’a parut mai comoda varianta expunerii pe blog a situatiei ca sa vada si altii si sa isi dea cu presupusul desi de multe ori nu au acces la toate detaliile necesare punerii la colt a unei persoane. Prietena ta afla ca ai blog si ocazional mai arunca un ochi pe ce scrii tu de zor.. dupa ce va despartiti singur te gandesti ca ai mai pierdut un cititor fidel.. si totusi dupa ceva timp sa iti marturiseasca ca iti citeste blogul des chiar daca nu a lasat nici un comentariu desi a vrut de multe ori sa isi zica parerea. Si te certi cu lumea si ei tot se intorc la blogul tau.. sa mai citeasca ceva sau sa mai afle chestii din viata ta. Daca iti este bine sau nu.. daca i’ai barfit.. deastea.

28 thoughts on “Lista cu noutati din viata mea”

 1. Ddumi, Tara…voi vedeti cat putem sa vorbim la un subiect? noi 3 am putea avea propriul nostru talk-show…hai sa vorbim cu cineva! :))

 2. oke.. poate voi nu ati patit dar eu da. Seri/zile cand se intampla ceva prin oras sau pe la cineva acasa.. diferite intamplari si nu ma refer strict la relatii amoroase. C’mon.. nu ati fost intrebati niciodata de cineva: “frate o sa scrii pe blog despre chestia asta?” sau “man sper ca nu faci glume si scrii pe blog despre ala/aia”?

 3. Tara draga, iti readuc aminte ca pe blog nu scriu DOAR chestii personale si deci nu vorbesc numai despre mine. Cat despre poza si mesajul postului am fost inteles gresit se pare.. era faza aia pe care o patesc unii bloggeri cand sunt intrebati de cunoscuti daca vor scrie si pe blog un eveniment sau nu. Sunt sigur ca au patit multi chestia asta ca doar nu’s singurul ce naiba.

 4. ce legatura are mandria? daca era adevarat taceam din gura si asta e. O data ce am inceput un sub inseamna ca nu aberez si stiu ce vorbesc.. din propria experienta.. logic nu?

 5. Da, mey… dar in majoritatea posturilor scrii la persoana I singural, noi nefiind foarte atenti (sa zicem), putem sa intelegem ca vorbesti mai ales din propria experienta… si oricum nu e ceva rau :)Dar legat de poza, nu cred ca ar fi vreo persoana care sa-l intrebe pe un blogger daca o sa scrie ca s-a impiedicat pe scari sau ca au fost impreuna la un suc… dar asa.. poate ne spune si noua “povestitorul” cate fete l-au intrebat daca o sa scrie despre vreo noapte de amor? :))

 6. Ddumi, puisor :)) e un blog personal… chiar daca generalizai, in 90% din subiectul unui articol esti tu si ce-ti trece tie prin capsor… pe langa situatia in care un blogger este in continuare “urmarit” de persoanele cu care nu mai vorbeste (si eu o sa imi mentin pozitia – o fac doar pentru ca le pasa) si intrebarea “o sa scrii pe blog ca ne-am tras-o?” (care mi se pare normala), mai scoate capul in lume o alta chestiune… te deranjeaza ca inca iti mai citeste articolele chiar si dupa ce v-ati certat?

 7. Joe, aveam si eu treaba… :)) Devil, si eu pot spune ca am generalizat… si la mine se intorceau pe blog dupa ce ne certam 😛 si probabil ca la fel se intampla si in cazul lui Joe… si nu e vorba ca stau cu frica ca o sa scrii ceva despre ei, doar vor sa vada ce mai faci, ori chiar daca o cearta a insemnat indeajuns si pentru tine (posesorul de blog) incat sa mentionezi asta intr-un articol

 8. primele comentarii asta dau de inteles (cel putin Tara vorbeste direct despre mine). De ce nu inteleg unii ca sunt in postura a doua personaje? EU cel pe care il stiu toti si un POVESTITOR care generalizeaza avand la baza niste cunostinte..

 9. Pai vorbeste si Tara vorbesc si eu despre tine, dar nicidecum strict. Vorbim si noi de cazul cel mai apropiat pe care il stim, e doar o coincidenta :p povestitorule…

 10. Da, si decat sa pleci capul in jos dandu-ti seama ca a aflat ca ai barfit-o mai mult sau mai putin, mai bine anticipeaza ca ar putea sa se intample lucrurile astea si nu o mai face.

 11. Daca se intorc pe blogul tau, e pentru ca le pasa… nu neaparat pentru ca asteapta sa te apuci sa arunci cu noroi in ei si vor sa fie “pe faza”. Doar le pasa. 🙂 E atat de simplu sa te certi cu cineva, dar atat de greu sa-ti schimbi sentimentele…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.