Locuinte ieftine pentru tineri (poze iunie)

Azi am fost sa imi revad viitorul apartament. Pana la 1 iulie vor sa termine tot blocul (BN13), mult nu mai este de lucru si asta se poate vedea in pozele de mai jos. Acum ramane de vazut cat mai dureaza actele finale si creditul la banca. Imi place cum arata, usa de la intrare este metalica si plina de tije ce se infing in toc cand o inchui. Usile din interior sunt simple si din lemn, cada, chiuvetele si WC-ul sunt simple dar pentru cine vrea sa se mute din prima scapa de o grija. Cine isi permite si vrea finisaje ca la carte isi modeleaza apartamentul dupa bunul plac. Deja am niste idei despre cum voi modifica apartamentul daca totul decurge conform planurilor, ramane de vazut. Se vor da in folosinta 2 blocuri (BN12 si BN13) urmand si altele cand se vor finaliza. Liftul se va monta dupa ce se muta toata lumea si se alege un sef de administratie, asta poate sa dureze si 1-2 ani. Privelistea de la geamuri si balcon este draguta, am inteles ca s-a stabilit o medie de maxim P+3 in acea zona deci nu va rasari niciun bloc peste noapte.

In camera de zi si dormitor sunt prize pentru cablu TV, internet si telefon. Toate se cumuleaza pe hol si am inteles ca s-a discutat deja cu RTC/RDS/UPC sau cine va veni acolo sa faca retea pentru aceste servicii. Mai multe informatii pe parcurs..

Vedere bloc BN13, intrarea din spatele blocului

Pe scari – casa scarii

Intrarea in apartament, usa metalica si in spate bucataria

Balconul

Vedere de la balcon

Din balcon, usa si geamul catre dormitor in stanga si pe centru usa spre camera de zi

Usa de la intrare

Usa de interior

WC-ul

Chiuveta baie

Chiuveta din bucatarie

locuinte-ieftine-pentru-tineri-poze-iunie-01 locuinte-ieftine-pentru-tineri-poze-iunie-02 locuinte-ieftine-pentru-tineri-poze-iunie-03 locuinte-ieftine-pentru-tineri-poze-iunie-04 locuinte-ieftine-pentru-tineri-poze-iunie-05 locuinte-ieftine-pentru-tineri-poze-iunie-06 locuinte-ieftine-pentru-tineri-poze-iunie-08 locuinte-ieftine-pentru-tineri-poze-iunie-07 locuinte-ieftine-pentru-tineri-poze-iunie-09 locuinte-ieftine-pentru-tineri-poze-iunie-10 locuinte-ieftine-pentru-tineri-poze-iunie-11 locuinte-ieftine-pentru-tineri-poze-iunie-12 locuinte-ieftine-pentru-tineri-poze-iunie-13

161 thoughts on “Locuinte ieftine pentru tineri (poze iunie)”

 1. Buna Ddumi, apartamnetul tau din poza este cel cu hol sau cel fara hol, cu bucatarie? Lamureste-ma te rog,caci sunt putine poze

 2. simona, pe mine ma amuza exprimarea ta: “dar la telefon mi-au spus sa merg personal la ei la firma si sa-i intreb mai intai daca au trase cabluri in complex”. adica la telefon nu stiau daca au cabluri? :)) in fine, ideea era ca nu mai au voie sa traga cabluri decat subterane. in schimb, la ultima mea vizita in cartier am obs o antena. poate afli ceva si ne spui si noua. 🙂

 3. As vrea sa inchei contract cu RCS&RDS, dar la telefon mi-au spus sa merg personal la ei la firma si sa-i intreb mai intai daca au trase cabluri in complex, ptr ca altfel o sa ma coste pe mine conectarea si plata cablurilor, are cineva pus RCS&RDS?

 4. Teoretic nu-ti poate impune nimeni ce provider de servicii telecomunicatii sa alegi, singura problema ar fi aria de acoperire a retelelor in zona respectiva. Este cartier nou, nimeni nu vrea fire pe stalpi, trebuie facut sant prin care sa-si traga firele pana in bloc, etc.

 5. Nu stiu la alte firme, dar la Argos este alegerea proprietarului cu cine doreste sa faca contract pentru clablu si net. Firele sunt trase deja in apartament.Restul e treaba celor de la cablu.

 6. De ce nu ar fi unul la o firma si altul la o alta firma?
  Este dreptul lor sa faca contract cu ce firma doresc, dar este si dreptul meu sa refuz acea firma si sa fac cu cea cu care doresc eu. Pot fi nemultumita de acea firma. Imi va interzice cineva dreptul de a-mi schimba firma?
  Destul ca au intarziat finalizarea cu 6 luni. Acum sa-mi mai bage si pe gat ce firma vor ei.

 7. Nu stiu daca e asa, mie mi s-a zis ca au facut ei contract cu anumita firma, nu stiu care. SI vroiam sa stiu cum stau lucrurile pentru ca apartamentul meu in maxim o luna va fi gata si vreau sa rezolv si situatia asta. FIrele sunt trase insa nu stiu ce firma de internet si tv este. Pentru ca banuiesc ca toti vor avea la fel nu unul altfel si altul altfel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.