Locuinte ieftine pentru tineri (poze martie)

Acum o luna am vazut prima data apartamentul cu 2 camere pe care vreau sa il cumpar din ansamblul rezidential “Baba Novac”. Mai multe detalii despre acest subiect gasiti aici, aici si aici. Am trecut pe acolo din nou sa vad in ce stadiu se afla apartamentul meu drag, mai am de asteptat 2-3 luni si iau cheile de la el, iata cateva poze:

Din dormitor se vede usa de la intrare si in dreapta este usa si geamul catre balcon

Balconul vazut prin usa de la camera de zi

Panorama de la geamul din camera de zi

Camera de zi, in dreapta este bucataria si in stanga intrarea in apartament

Vedere din bucatarie catre camera de zi, usa de la intrare, tevile de la calorifere si usa de la baie

Camera de zi, in stanga usa catre balcon si in dreapta usa catre dormitor

Din camera de zi va prezint panormala, geamul si usa catre balcon

La iesire din apartament pe hol, in stanga scarile si liftul si in dreapta intrarile de la garsoniere

locuinte-ieftine-pentru-tineri-poze-martie-01 locuinte-ieftine-pentru-tineri-poze-martie-02 locuinte-ieftine-pentru-tineri-poze-martie-03 locuinte-ieftine-pentru-tineri-poze-martie-04 locuinte-ieftine-pentru-tineri-poze-martie-05 locuinte-ieftine-pentru-tineri-poze-martie-06 locuinte-ieftine-pentru-tineri-poze-martie-07 locuinte-ieftine-pentru-tineri-poze-martie-08

21 thoughts on “Locuinte ieftine pentru tineri (poze martie)”

 1. Nu poti face modificari decat daca platesti toata suma.Nimeni nu le garanteaza ca tu in final vei fi proprietarul acelui apartament si atunci ei raman cu un apartament modificat.

 2. Urmaresc si eu lucrarile dupa ce am dat avansul de 9000 euro si as dori sa stiu daca pot interveni acum pentru a remedia unele deficiente constatate si daca pot face ceva modificari.Am constatat ca firmele constructoare nu ne trateaza ca pe niste clienti care platesc 40000 euro pe un apartament pe care il poti gasi la acelasi pret pe piata.

 3. Mariana, ma indoiesc ca se poate asa ceva. cand ti-a venit randul pe lista atunci primesti, ai putea sa platesti in numele cuiva dar sa mergi cu acea pers la un notar si sa faca un act prin care tu esti propietar cand vei achita apartamentul.. desi nu stiu daca se poate asa ceva + cine si-ar risca pielea? :))

 4. se poate “cumpara”o garsoniera de la cineva caruia i-a venit randul si nu are bani?eventual se poate face un antecontract de vanzare cumparare,iar transferul de proprietate sa se faca peste 10 ani?Adica sa achite altcineva c/v 100% in numele celui care este pe lista?
  A auzit cineva de astfel de tranzactii?

 5. nu va suparati stie cineva daca mai e o ordine?.listele facute se mai tin ,la ce nr s-a ajuns?cred ca multi nu-l mai vor sau nu-l mai pot cumpara….se mai construiesc si alte apartamente? MULTUMESC

 6. Napster, pozele sunt facute cu scop informativ si personal, apartamentul nu este terminat, greselile se rezolva inainte de receptie.

  La sfarsitul lucrarii trebuie sa semenez receptia si pe baza ei se face intabularea si cadastru, nu semnez receptia pana nu e totul oke, utilitati functionale, etc. Pretul final e vreo ~37.000 euro cu tot cu TVA.

 7. Bai apropo, pretul final s-a stabilit sau e hotarat la finalul executiei? Ce se intampla daca nu iti place cum e una, alta, de exemplu peretii? ๐Ÿ™‚

 8. Dap dupa poza lui joe vezi mai bine. Grinda din dreapta e stramba rau de tot. Sa zici ca partea din stanga se mai regleaza din rigips (mai greu dar e posibil). Grinda aia din dreapta o sa-ti faca necazuri mari cand vrei sa-ti pui o usa. Nu stiu acum de dimensiunile exacte dar vezi si tu daca incape o usa de 80 latime calumea fara sa incarci zona sa iti crape.

 9. Da, destul de ok panarama. Mi se pare mie sau cadrul usii la camera de zi este stramb. O fi de la poza sau de la lumina dar parca sunt niste linii neparalele pe acolo. Oricum iti mai bagi tu nasu cu o ruleta, un dreptar, ceva. Cam uratele grinzile alea, imi par destul de haotice dar per ansamblu arata foarte ok. Imi place balconul. Ce grosime au peretii? Imi par destul de solizi.

 10. Napster scria intr-un comentariu ca “O sa ai vedere la strabunica. O poti vedea cand vrei chiar daca a murit acum multi ani”, acum poate vedea si el ce panorama voi avea :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.