Locuinte ieftine pentru tineri (poze octombrie)

Astazi a venit un evaluator pentru cateva poze la apartamentul meu. Am modelul cel mai mare (sunt 3 tipuri de apartamente cu 2 camere) si a fost evaluat la 39.000 euro. La plecare am facut cateva poze din fata la BN12, BN13 si BN14 cred. Am inteles ca s-au mutat deja cativa, centrala la BN13 se monta acum, pe casa scarii se mascau tevile, sunt deja puse cutii de la o firma distribuitoare de servicii telecom (cablu, internet si telefon).

Imi place foarte mult cum arata si inca nu este gata totul (trotuare, parcari, cateva finisaje mici pe casa scarii).

locuinte-ieftine-pentru-tineri-poze-octombrie-01 locuinte-ieftine-pentru-tineri-poze-octombrie-02 locuinte-ieftine-pentru-tineri-poze-octombrie-03 locuinte-ieftine-pentru-tineri-poze-octombrie-04

35 thoughts on “Locuinte ieftine pentru tineri (poze octombrie)”

 1. pt un schimb de repartitie din apartament in garsoniera,platit avans,toate actele in regula,bn7 sau bn8 suna la tel 0762633172…

 2. Cei de la INTERSAT au castigat licitatia pentru tv si net pentru tot cartierul.
  Abonament TV+NET = 40 LEI / LUNA.Internet-ul este ok.

 3. Am fost ieri pe la bloc(BN13) si am vazut pe scara cutii de la InterSat. Stie cineva daca mai e vreun furnizor de net+cablu pe-acolo? Stie cineva cum merge netul la Intersat? Preturile stiu ca sunt ceva mai mari decat la RDS.

 4. Noi am luat apartamentul la Argos si suntem multumiti! La inceput am declarat apartamentul la fisc. Nu am facut inca contractele cu enel, raja deoarece nu ne-am constituit inca in asociatie! Cei de la Argos au spus ca putem sa ne mutam fara sa incheiem acele contracte deoarece ei ne pun la dispozitie dreptul de folosinta a apei si caldurei pe contractele lor pe firma. Deci apa si caldura o vom plati la Argos, pana cand se va constitui asociatia!
  As vrea sa stiu daca mai sunt persoane care s-au mai mutat in blocurile BN7 , ca sa incepem demersurile pentru asociatia de locatari?

 5. Ce parere aveti de apartamente cei care v-ati mutat deja?? Este cum v-ati asteptat?? Dupa luarea in primire a apartamentului ce ati facut mai departe.. ma refer la contracte raja, enel, financiar si ce mai e??

 6. pt cei care au luat credit ipotecar nu neaparat prima casa care a fost venitul net de care ati avut nevoie pt a accesa creditul,stiu ca nu este frumos sa intrebi despre bani pe cineva,dar nu reusesc sa accesez un credit ipotecar cu venit net 1700lei plus bonuri de masa…

 7. Pentru ca s-a dat limita 31.12 ca data de depunere a dosarelor pt prima casa s-au depus in decembrie peste 1000 de dosare si acum avem de asteptat….
  Cele 5 zile….cred ca se fac 2 sapt…asta in cel mai bun caz…
  Oricum au timp sa lucreze la ele pt ca pt 3 luni s-a sistat programul din cate am inteles de la tv…

 8. La multi ani!! Salutare,s a mutat cineva in BN 13 ? Aveti idee la cat ajung cheltuielile cu racordarea la gaze,curent ,etc? Si as vrea cateva pareri cu privire la apartament.

 9. Pentru cheile de la intrare la BN 13 ia legatura cu seful de santier. Cel care se afla in constructie langa noi. Dar oricum , vezi ca usa este mai tot timpul deschisa.

 10. Ptr. proprietarii din bn 13:Referitor la Asociqatia de proprietari( infiintarea ei) astept avizele de la RAJA SI RADET, OCPI ptr. a putea depune dosarul la SPIT. Pana la ora actuala stiu ca avizele RAJA si RADET costa 250 lei. Am sa platesc eu totul urmand sa recuperez banii de la fiecare. La Multi Ani!

 11. Referitor la primirea documentatiilor pentru Programul Prima Casa va comunicam urmatoarele:

  Conform reglementarilor legale in vigoare, FNGCIMM S.A –IFN va primi si va procesa toate documentatiile inregistrate la Fond pana la data de 31.12.2010, inclusiv, cu conditia ca acestea sa fie complete si sa contina datele corecte, asa cum sunt prevazute de actele normative aplicabile si conventiile incheiate cu finantatorii. Documentatiile incomplete/incorecte, pentru care finantatorii nu si-au respectat obligatia de remediere si retransmitere a acestora la FNGCIMM S.A-IFN pana la 31.12.2010, inclusiv, vor fi procesate conform reglementarilor valabile pentru anul 2011.

  FNGCIMM S.A- IFN isi declina orice raspundere pentru situatiile in care transmiterea de catre finantatori a documentatiilor intr-o forma si continut necorespunzatoare ar putea crea prejudicii potentialilor beneficiari ai Programului.

 12. La multi ani!
  Am sunat la fond si si-au inceput si ei munca de azi.
  Ar cam tb ca cei care am depus dosarele de anul trecut sa ni le analizeze sapt asta…

 13. Eu sunt la bn 12 si in principui este totul gata, in afara de lift. Probleme sunt cu electrica, care este inca in faza de organizare de santier, iar cei de la raja refuza sa faca contracte individuale, iar pana se v-a infiinta asociatia mai este. Acuma nu sunt sigur ca trebuie sa se mute 50+1, eu stiam 60 dar in fine. Dupa cate stiu eu, cenzorii ii punem noi, dar administratorul o sa fie pus de primarie, sa ‘vegheze’ asupra noastra, sa nu inchiriem. O fii minciuna sau nu eu asa am auzit.
  Si apropo de credite, multi sau bagat la prima casa, iar statul nu ne ajuta deloc. Personal am patit-o la bcr unde am stat aproape 3 luni cu dosarul, fara sa rezolv ceva.

 14. Buna! Este cineva viitor locatar la BN7 , bloc construit de Argos? Acolo cand se aude ca se vor da apartamentele? Am fost acolo si deja liftul e pus doar ca mai e de lucru un pic la el, curentul este tras, nu stiu daca s-a pus si centrala de gaze! Mai e de lucru si la parcari! Si apropo de parcari! Sunt locuri de parcare pentru toti locatarii?
  Legat de asociatia de locatari , o sa o constituim cand vom semna toti contractele de vanzare cumparare!
  Si inca ceva!Cine a incheiat antecontractele din martie cu Argosul? Noi am incheiat din martie antecontractul si acolo se stipula ca termenul de predare al apartamentului urma sa fie in august 2010. Daca termenul va fi depasit din vina constructorului si motivele nu sunt de natura cutremurelor, razboaielor si inundatiilor, ei ne vor plati penalitati. Asadar termenul a fost depasit cu trei luni si firma de constructii ar trebui sa ne dea apartamentele la un pret mai mic cu cateva mii de euro!
  Voi ce spuneti?

 15. Din cate vedem nu prea se accepta creditele pentru tineret e din ce in ce mai greu si astia baga reclama pe bannere in oras la televizor cu prima casa etc scapa de chirie etc… credca stiti la ce ma refer.Deci ei nu vor sa le vanda pe 39000 de euro si asteapta sa expire contractul in decembrie cu primarie si le vor vine la cat vor ei adica 60000 de euro deci nci un interes sa le dea la saraci… din zeci de mii daca sunt 100 daca au resit dar e mult ce spun

 16. am auzit k au dat drumul si al curent..deci au montat panourile eletrice…probabil la parcari si la centrale mai e de lucru…da cu asociatziile nush cum ne vom strange..cam greutz …cert e ca pana la sf anului tre sa ne organizam intr-un fel

 17. Salut,

  Eu sunt proprietar la BN6 si am inteles ca pana in decembrie se termina de montat cam tot (centrala, panouri electrice etc) dar pentru a fi furnizate utilitatile este nevoie sa se infiinteze asociatia de proprietari. Asa ca ADUNAREA!!!!! Nu stiu acum daca o sa facem la toate blocurile o asociatie dar pentru asociatie trebuie sa se stranga 50% + 1 din totalul de proprietari sa se stabileasca presedintele, administratorul si cenzorii (2) si apoi ori se merge la avocat ori la notar depinde cum decid proprietarii… Dar e clar ca asociatia noi trebuie sa o infiintam…

 18. aaa..eu sunt la bn 12…si cik termina tot cam intr-o luna…si mai au ztevi d epus …una alta…si oricum eu nu incep akm amenajarea
  poaate doar mici chestii..ms

 19. Multumim pt poze ddumi. Nu am mai fost akolo de cand era o groapa in fata blocului BN 13. Acum arata bine 🙂 Abia astept sa vin acasa sa vad si eu….Si mai am o intrebare: S-a asfaltat peste tot, de la intrare de pe Baba Novac pana la BN 13?

 20. a luat cineva cheia de la apartament?k mie mi s-a zis sa mai astept pentru unele mantaje..gaz una alta….si n-am mai fost de vreo 2 sapt…

 21. Arata bine pe exterior! Interiorul cum e, pus la punct sau inca se vad buleli (pereti strambi, imbinari proaste, finisaje etc)? Cu locurile de parcare cum stati?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.