Locuinte ieftine pentru tineri (renovare bucatarie)

Am terminat si cu bucataria, cel putin pentru moment. Am tot amanat sa scriu acest post din lipsa de timp. Intre timp am varuit tot apartamentul din nou, acum cand deschid usa de la intrare zici ca l-am cumparat ieri. Am dezlipit benzile adezive de pe usi si geamuri, culoarea tocului de lemn se asorteaza bine cu lavabilul de pe pereti. Amenajarea apartamentului este o “distractie” costisitoare si provocatoare.

Multi isi doresc amenajarea apartamentului pentru ca au avut poate ani de zile la rand sa-si puna in ordine ideile si sa stie exact ce vor si cum vor. Asta deoarece s-au lovit de diferite situatii. Ori eu am avut un timp destul de scurt sa ma hotarasc cum il amenajez, a iesit bine, dar eu as fi vrut sa arate mai bine. Dar nu imi fac griji, daca sunt bani se pot face imbunatatiri pe parcurs.

Maturat si spalat pe joc, cu geamurile si usile curate iti vine sa nu mai pleci din el. La balcon cand stai ai o priveliste draguta spre cartierul de vile. Seara este racoare, se aud greieri si vezi aproape tot cerul. Fiind langa un cartier de vile si cu iluminat stradal slab poti vedea foarte bine stelele. Ai impresia ca esti la tara, berea rece servita pe un fotoliu in balcon este divina.

Mai jos pun cateva poze informative. Mai tineti minte peretele construit la inceputul anului intre bucatarie si camera de zi? Dupa doua maini de lavabil zici ca a fost acolo “din fabrica”.

locuinte-ieftine-pentru-tineri-renovare-bucatarie-01 locuinte-ieftine-pentru-tineri-renovare-bucatarie-02 locuinte-ieftine-pentru-tineri-renovare-bucatarie-03 locuinte-ieftine-pentru-tineri-renovare-bucatarie-04 locuinte-ieftine-pentru-tineri-renovare-bucatarie-05 locuinte-ieftine-pentru-tineri-renovare-bucatarie-06

9 thoughts on “Locuinte ieftine pentru tineri (renovare bucatarie)”

  1. ascunzi burlanul in mobila suspendata, altfel o sa stai cu el atarnat si la vedere. Depinde ce gusturi ai, si daca nu-l ascunzi nu cred ca se aseaza urat. Metal cu lemn si ceva culori ar da bine, asta daca o sa mai ai inca un obiect metalizat (frigider, aragaz, electrocasnice)

  2. Buna! iti urmaresc blogul de ceva vreme si mi se pare foarte util pt toti. Eu am acelasi tip de apartament ca si tine si m-ar interesa, la bucatarie, cum o sa maschezi burlanul de la hota ca sa nu se vada,daca te-ai gandit :P!Am vazut la cineva la mine in bloc ca deja s-a grabit sa-si faca o chestie gen grinda pe unde vine burlanul dar mi se pare ca ia cam mult din spatiu! Blocul meu e inca in constructie, au ajuns abea la etajul 6, dar avand in vedere ca etajul 4, adica al meu, e deja construit m-a luat valul si deja ma gandesc la amenajari :))! orice sfat e foarte bine venit.

  3. Sunt separate total, adica cu usa?
    Stiu ca-s foarte mici si eram curios ce ti-a ramas tie dupa separare si daca se merita separarea.
    Nici nu stiam ce tip de apartament ai si acum ai gasit ca ai tipul 1.

  4. Nu inteleg eu sau tu zici ca ai bucatarie separata de living?
    Daca da, poti pune o poza in care sa cuprinzi si livingul? asta daca a mai ramas ceva din el 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.