Magnetii de frigider, o noua intrebuintare

Tehnologia avanseaza extraordinar de rapid, doar suntem in secolul vitezei. Acest lucru il simtim toti cand ne achizitionam ceva echipament electronic de ultima generatie si peste cateva luni ajunge sa fie depasit. Dar acest lucru are si parti bune, ii forteaza pe comercianti sa devina creativi, sa reinventeze sau sa creeze lucruri noi.

In Franta poti comanda butoaie cu apa cu ajutorul unui gadget pe post de “magnet de frigider”. Gadget-ul (The VIP Fridge Magnet) are forma unei picaturi de apa, este conectat la internet si prin apasarea catorva butoane puteti programa cand doriti sa primiti butoaiele cu apa la domiciliu. Fara apeluri telefonice, fara programari, fara calculator cu acces la internet. Pana si bunicuta care e rupta de actualitatea tehnologica isi poate comanda butoaie cu apa fara prea mare efort.

O pizzerie din Dubai foloseste acelasi sistem pentru a comanda pizza la domiciliu (SmartDrop (Evian) Fridge Magnet) si asta e doar inceputul. Imaginati-va ca peste ceva timp vom putea face piata de pe un astfel de gadget direct din bucatarie fara a fi nevoie de un calculator cu acces la internet sau apeluri telefonice. Ai nevoie de 2 paini si 3 kg de cartofi? apesi pe cateva butoane selectand produsele si plasezi comanda. Gadget-ul are un identificator unic cu ajutorul caruia comerciantul stie cine a plasat comanda.

magneti-de-frigider-o-noua-intrebuintare-01 magneti-de-frigider-o-noua-intrebuintare-02


http://www.youtube.com/watch?v=-5AzeVa6EQA


http://www.youtube.com/watch?v=-bajVtEFdt8

One thought on “Magnetii de frigider, o noua intrebuintare”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.