Manipulare politica

Voi ati observat cate rahaturi se fac in tara asta pentru a prinde ciolanul cel mare de la putere? Este strigator la cer, nu am mai citit/vazut ceva similar la alta natie. Da, vorbesc de alegeri in general.

Cu ce ne-au cumparat voturile pana acum, facem o lista mica pe fuga:

– cu un kilogram de faina si un pui

– cu promisiuni 2 decenii la rand

– cu pixuri, brichete, tricouri si sepci inscriptionate

– cu 50 de lei.

Si in loc sa gandeasca un plan de atac si cum sa ridice economia tarii ei arunca cu rahat pe partidele concurente prin presiuni si mesaje subliminale si tot felul de rahaturi. Este posibil ca in 2009 primarul unui oras important dintr-o tara (Constanta) sa isi anunte demisia din functie daca va ajunge presedinte un partid concurent? Este a doua oara cand santajeaza populatia orasului sa voteze partidul din care face parte folosindu-se de promisiuni si nevoia tinerilor de locuinta. Este posibil ca in 2009 sa gasesti panouri publicitare prin oras cu mesaje subliminale? Este posibil ca in 2009 sa gasesti video-uri falsificate si articole pe internet prin care partidele isi ataca concurenta? De ce s-a ajuns la astfel de metode pentru a ocupa scaunul prezidential? Va zic eu de ce: pentru ca nu mai are lumea incredere in parlament si politicieni. Si e rusinos pentru noi ca ne lasam cumparati 5 ani de zile cu o mizerie pe care o bagi in gura acum si a doua zi o dai afara. Si toate rahaturile astea se intampla la noi in tara pe cand alte tari trimit oameni in spatiu, se pregatesc sa colonizeze luna si experimenteaza cum sa faca organe umane in laborator.

Mi-e scarba si sunt dezgustat.

2 thoughts on “Manipulare politica”

  1. pfff…toti sunt o apa si un pamant..toti sunt corupti..toti fura…dar macar mazare…asa cum e el…s-a facut “vazut”..remarcat…sunt multi primari care au trecut prin Constanta si nici macar nu am auzit de ei sau macar sa vad o schimbare a orasului..pe cand acum…e altceva…am vazut si ce a facut Base atatia ani la presedintie…sa mai vina si altii…la fel de corupti dar poate mai inventivi:D

  2. Ma asteptam sa faca Mazare asta, chiar ma miram ca tace si nu bate apropo constantenilor. Filmuletul ala nu e trucat si Basescu o sa aiba mari probleme daca va spune ca este si va fi foarte penibil cand va incerca sa demonstreze asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.