Mobila la comanda (Constanta)

De-a lungul timpul am trecut prin diferite “stadii” cand vine vorba de mobila pentru apartament. De exemplu am cumparat mobila standard din magazin, am facut mobila (mai mult ca sa invat unele lucruri) si apoi am comandat mobila. Fiecare a avut avantaje si dezavantaje, le-am cantarit bine si de data asta am decis sa comand un corp de mobila pentru camera de zi de la fabrica de mobila din Constanta. Pe director il cunosc de cativa ani de zile, un om priceput si de treaba, te poti baza pe el. Se pricepe foarte bine la mobila, are idei bune si asta face diferenta.

Sa va povestesc procesul de la cap la coada. Totul a inceput acum aproximativ 3 saptamani cand am avut o discutie cu Cristi (directorul) legat de ce imi trebuie pentru camera de zi: o comoda pentru televizor, dar cu rol dublu. In prima poza se poate observa un fel de masca din rigips care acopera tevile ce pornesc spre caloriferele din apartament. Masca asta este foarte inestetica asa ca m-am gandit sa o acopar cu un corp de mobila pe care sa pot aseza un televizor.

S-au luat masuratori, am discutat ce nuante sa aiba mobila, Cristi mi-a sugerat cum ar trebui sa arate corpul de mobila ca sa se incadreze in “peisaj”, etc. Dupa 2 zile mi-a trimis o randare cu acest corp de mobila, cam cum ar arata. I-am dat unda verde si s-au apucat de treaba. Dupa 3 saptamani mobila a fost gata asa ca am putut programa cand sa vina o echipa pentru montaj. Doi angajati au adus comoda si s-au ocupat sa o prinda pe perete. Asta a fost tot. Imi place cum a iesit comoda, m-au surprins placut cu niste modificari care o fac sa arate mult mai bine.

Impresia generala: fabrica asta de mobila ofera servicii profesionale, preturi bune si calitate. O sa mai comand mobila de la ei? Raspunsul este un DA hotarat. Mai sunt ceva modificari de facut in apartament asa ca o sa apelez la ei pentru corpuri de mobila.

Ps. au si pagina pe Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.