Multi Yahoo! Messenger v.8.1

Pe vremea cand foloseam versiunea 7.1 de la Yahoo! Messenger, avea un programel pe care il instalam ca sa pot sa ma loghez pe mai multe ID-uri. De cand s-a schimbat versiunea soft-ului de la 7.1 la 8.1 au aparut probleme cu acel soft asa ca am ramas in pom. Asta pana am descoperit ca daca ma joc cu registrii Windows-ului, pot rula mai multe instante de Yahoo! Messenger din banalul program oferit de ei. Acum cand scriu acest post, sunt logat pe 2 ID-uri si folosesc Yahoo! Messenger v.8.1 cu o mica modificare la registri.

Sunt putini care stiu sa modifice registrii Windows-ului, asa ca am facut un fisier REG ce trebuie rulat ca sa se “activeze” optiunea asta. Link-ul de descarcare este mai jos si continutul fisierului.

Descarca Multi Yahoo! Messenger v.8.1

REGEDIT4

[HKEY_CURRENT_USER\Software\yahoo\pager\Test]
"Plural"=dword:00000001

Dupa ce ai descarcat in calculatorul tau fisierul il dezarhivezi si dai dublu click pe el. Apoi YES si OK.  Acum poti sa te loghezi pe cate ID-uri vrei tu fara sa mai instalezi alte programe aditionale in afara de Yahoo! Messenger v.8.1.

15 thoughts on “Multi Yahoo! Messenger v.8.1”

  1. BAI NENE AM SI EU O TREABA.INCERC DE VREO 3 ZILE SA INSTALEZ MESS CU MULTY .AM INCERKT SI VERSIUNI NOI SI VECHI SI NU VREA SUB NICI O FORMA.TREBUIE SA FAC CEVA SETARI LA RETEA ?K NU INTELEG.IMI DA PROBLEME DE CONRXIUNE SI IESE DIN PROGRAM.AM DOUA CALCULATOARE PE UNU MERE NU ARE TREABA PE ASTA E NASPA DATI_MI UN SFAT CA SPARG LCD_U.

  2. ce-mi pasa mie ca nu-tzi place tzie? sunt altzii care o folosesc… shi poate vor muti-mess… fa un bine comunitatzii… nu fi egoist…

  3. pai bine mah… shi pt versiunea 9? ca eu pe aia o folosesc… shi presupun ca majoritatea au inceput sa o foloseasca pe aia…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.