Ne fura trotuarul

Impartasesc aceeasi nemultumire cu Nicolescu si postul lui despre masinile care s’au inmultit considerabil in ultimul timp si neavand unde sa le parcheze, soferii sunt nevoiti sa le lase pe trotuar. Am fost mai devreme pana la un magazin, pentru achizitionarea unor cd’uri. Ploua si inca ploua destul de bine, imagineaza’ti sa mergi pe strada, ocolind masinile ce ocupa tot trotuarul.. si sunt baltoci, noroi, soferi cretini care mana cu viteza si te stropesc.. foarte frumos. Yo nu inteleg de ce dracu astia de la primarie nu amenajeaza spatii pentru parcari? sunt atatea masini in orasul asta.. ce dracu.

Dar, pentru a n oara, problemele prostimii (salariatii care isi platesc cuminti lunar taxele aka norodul) nu sunt si problemele celor de la primarie.. si deci nu se vor rezolva prea curand.

Multumim.

One thought on “Ne fura trotuarul”

  1. DAAA, UN SUBIECT FOARTE BUN…eu la fel am zis si sunt foarte nemultumit de atatea masini. Pe soferi ii doare in cur desigur dar nu e normal sa nu ai loc pe trotuar. Ba chiar nici pe trecerea de pieton nu prea ai loc uneori sau te mai claxoneaza desi mergi destul de grabit pe trecere dar nu, ei vor ca tu sa fugi sau nici sa nu-i deranjezi trecand strada. Eu am zis ca o sa ma sui peste masini sa traversez pe trotuar, daca ma intreaba cineva o sa zic ca nu vad nici o masina, vad doar trotuarul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.