Neseriozitatea este la moda

Te mai poti baza pe vorba cuiva in ziua de azi? cam greu..

Uimit si necajit.. ma plang de neseriozitatea si nepasarea din ce in ce mai accentuata din ultima vreme pe care mi-o tot arata cunoscutii sau oamenii cu care intru (involuntar) in contact. Ce se intampla? nu mai suntem in stare sa ne tinem de cuvant cand vorbim ceva? de fapt cred ca se imbina amandoua.. neseriozitatea apare ca rezultat al nepasarii.

Ce pot face in privinta asta? mare lucru nu cred.. eventual sa mai arunc din cand in cand cate o sageata ca sa se prinda respectivul ca neseriozitatea si nepasarea nu fac casa buna.

5 thoughts on “Neseriozitatea este la moda”

  1. stiu eu cum faci si apropo “@Joe”, “@frigider”, “@mananc”…e o prostie. @ inseamna “at” si este folosit eronat ca mijloc de referire la un obiect sau persoana

  2. @Joe tu vorbesti de o intamplare si generalizezi de parca asa fac intodeauna, eu ma refeream la oameni cu care vorbesc ceva, stabilim ceva si ei fac altceva.

  3. problema ta in cazul asta e ca tu sufoci omul cu cerinte si nu prea accepti refuz, asadar daca cineva zice ca NU tu zici DA, apoi acel cineva o sa zica POATE, doar ca sa taci tu din gura, astfel se ajunge la neindeplinirea planului, astfel de ataci tu aiurea

  4. O părere mai veche de-a mea, nu poţi avea încredere în absolut nimeni pentru că nu mai există sistemul valoric de altă dată (nu mă refer la comunism). Dacă sunt numai nesimţiţi cocalari şi figuranţi e logic că nu mai exsită oameni în care poţi avea încredere totală, toţi sunt neserioşi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.