Nesimtire

In primul rand vreau sa le urez un calduros La Multi Ani tuturor celor ce poarta numele Sfantului Andrei. Astazi ziua a inceput bine, soarele puternic si racoarea de dimineata m’au bine dispus. De cand am iesit din casa si pana m’am indepartat de bloc, am dat ochii cu 3 vecini (la neutru). Vecini dragi pe care ii vad saptamanal de cand ma stiu, dar nimic nu s-a schimbat din partea lor o data cu trecerea anilor.

Despre ce vorbesc eu aici..

Din cate stiu eu, datu’ cu Buna ziua tine de cei 7 ani si bunul simt. Cand eram mic, stiam ca eu fiind un mucos trebuie sa dau Buna ziua tuturor vecinilor, chiar daca unora le cade gura daca raspund macar cu un Salut. Anii au trecut si dintr’un mucos am ajuns un adolescent. Obiceiurile au ramas aceleasi, eu dadeam Buna ziua si unii vecini se faceau ca ploua in continuare. Au mai trecut cativa ani.. mai sunt cativa ani si ma insor, si obiceiurile tot asa au ramas. Mai oameni buni, inteleg ca va doare gura sa raspundeti la un buna ziua, inteleg ca asa ati fost crescuti, dar nici cand eram un copil.. inocenta mea nu va rapea macar un zambet in coltul gurii pe fata aia acra a voastra.

Ce e de facut..

Am zis ca nu are rost sa imi bat capul cu nimicuri deastea de care ma lovesc saptamanal, asa ca mi’am bagat ceva si am trecut peste. De acum nu mai dau Buna ziua oricui, desi se pare ca dupa n ani la rand cand primeau Buna ziua si acum ii tratez cu indiferenta.. s-au autosesizat si se uita urat la mine. Da pe mine fix undeva ma doare.

2 thoughts on “Nesimtire”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.