Nu te incurca cu un blogger

.. caci va scrie despre tine. Se va inspira din interactiunea voastra in posturile lui, va scrie despre ce nu ti-a zis, ce a facut cu tine, ce ar fi facut cu tine, ce regreta si ce nu-i convine. Te vei regasi in posturile lui direct sau indirect. Va scrie povesti sau lectii de viata vorbind de persoana lui sau generalizand. Cunoscutii il vor asalta cu intrebari despre starile lui, daca se simte bine, cine-i norocoasa, cine-i vipera sau alte apelative.

Asa-i ca vrei sa stai deoparte? :d

10 thoughts on “Nu te incurca cu un blogger”

 1. Interesanta tema postului. Putem presupune ca avem bunt simt si, ca bloggeri, sa nu scriem decat la general. Adica, problemele noastre sunt ale noastre, nu ale cititorilor. Poti scrie ca urasti pana in strafundul sufletului un anumit film, dar NU AI VOIE sa ataci cunoscuti de orice fel. Dar, ii poti lauda. 😉

 2. Hai frate, nu am vazut niciodata un articol care incepe cu: ” Sa vedeti cat de tare miroseau picioarele prietenei mele cand a itnrat la mine in camera” urmat de mult prea asteptatul ” imi era frica sa ne culcam impreuna de frica sa nu miroasa si altceva”. Tu faci doua greseli destul de usoare, deasta lumea trece cu vederea.
  1. Daca scrii ceva pe blog despre prietena/relatie plm … o sa scrii numai ce vrei/ 90% dintre toti blogarii asa infloresc povestile de zici ca sunt mici Ion Creanga toti. Ce ma duce la urmatorul punct:
  2. Mosule nu confunda un scriitor cu un bloger. Este adevarat, desigur, ca inveti ca blogar sa iti cunosti un public, innveti ce trebuie sa scrii ca sa nu superi, sau sa faci exact invers. Dar pana la a fii un scriitor este cale lunga.
  Mi-l imaginez pe JRR Tolkien intr-o zi banala postand un articol pe blog:
  ” I salute you, people of the Middle Earth. It is a wonderfull day here at the White City. I am planing a trip later on to Minas Morgul – i really want to see the hordes of orcs. NO NO NO .. just kidding wussup – i so partied last night – I can’t even talk right now, but I wanted to tell you about my girlfriend. Her feet STIKNS … and she’s so not good in bed. I think i’m going to create a new carcacter for my book …. hmmmm … orc … yes …. she’s a god damn orc !!!

 3. Bullshit. Hai sa o luam pe partea ca tipa stie in ce se baga….avand in vedere ca ea il cunoaste pe tip si stie ca este blogger. riscul meseriei cum se zice:))
  daca o vede ca o sursa de inspiratie …foarte bine..bravo …
  daca tipul chiar tine la ea si nu vrea sa o piarda, va inceta sa posteze anumite articole.
  acum depinde…poate fata chiar se simte mandra sa apara peste tot…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.