Nu va luati femeie

Era o vorba care suna cam asa: “nu trebuie sa te iei dupa capul femeii, trebuie sa dai dupa cap femeii”. Si de multe ori imi zic ca e foarte adevarata vorba asta.

Femeia cand face o chestie dupa cum o taie capul si se ambitioneaza sa nu asculte de sfaturile nimanui.. iese un mare rahat. Orice ati zice stiti ca am dreptate ca si voi v-ati lovit macar o data de chestia asta. Pe langa asta, mai sunt si materialiste. Daca le intrebi direct nu iti vor raspunde dar faptele le tradeaza. Cine nu vrea un prieten cu masina? chiar si Dacie. Cine nu vrea sa fie scoasa la plimbare macar la 2-3 zile si un suc pe cheltuiala prietenului? Cine nu vrea un lingau care sa ii faca toate poftele si ea sa nu miste un deget? Si in schimb ce dau? mai nimic. Unele traiesc cu impresia ca simpla prezenta “plateste nota de plata”. Daca ma gandesc mai bine.. cand se stinge becul toate sunt la fel indiferent de statut social, educatie sau etnie.

25 thoughts on “Nu va luati femeie”

 1. acum te pomenesti ca esti pudic. 😛
  oricum, eu am cam terminat. deci, kashim, prezentul la verbul “a pune” nu e adecvat.

 2. :)) sunt cea mai neinteresanta persoana pe care poate sa o cunoasca cineva. ia cele mai naspa trasaturi pe care poate la le aiba un om si poti sa iti faci o oarecare idee despre..
  dar deja am iesit din aria de acoperire a subiectului de mai sus si asta de ceva timp. sa stii ca inca astept sa se vada aici negru pe ce culoare o fi aia (eventual o nuanta de vernil) cum ca si tu esti de acord ca nu toate fetele sunt la fel – si asta nu din punct de vedere fizic.

 3. nici asta nu e exclus. dar ca o persoana narcisista ce mi-s nici nu conteaza daca mi se spune ce e de spus sau nu. 🙂

 4. pai nu are rost sa iti demonstrez ceva ce stii deja. si, nah, poate nu sunt o exceptie, cine stie? poate doar am o parere prea buna despre mine :-j
  oricum, draguta eschiva 🙂

 5. nu, n-as putea spune ca vreau. nu imi plac atat de mult fetele. vreau doar sa recunosti ca nu sunt toate la fel, lucru de care sunt sigura ca esti constient

 6. mai, naspa daca ai momente cand mergi dupa sintagma “doua maini, doua picioare” :p si oricum minti pentru ca nu cred ca le consideri pe toate la fel. Liar! :))

 7. daca promovezi ideea ca toate femeile sunt la fel inseamna ca accepti si faptul ca toti barbatii sunt la fel. iar diversitatea care poate iti dadea o nota de superioritate fata de altii nu exista, astfel primand semnul egal intre toate speciile genului tau cat si al meu. eu zic sa mai meditezi inainte de a baga in aceeasi oala atatea persoane, nu de alta, dar e foarte probabil sa dea pe dinafara la un moment dat

 8. cand se stinge becul toate sunt la fel indiferent de statut social, educatie sau etnie.

  Înseamnă că o ai extrem de groasă şi extrem de lungă (as in 20cm diametru şi 50 cm lungime) :))

 9. off off ce va mai place sa va plangeti de femei, ale naibii femei, pline de defecte si neintelegatoare. Saracii de voi, barbati perfecti si cu sufletul bun…

 10. In the right corner: testosteron-filed bad ass men…aaaaand in the left corner: crazy purse carrying materialist bitches. Fight!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.