O seara in rulota

In fiecare an merg macar o data in Vama Veche, acum fiind plecat din judet am vrut sa profit de vizita scurta facuta de sarbatori. Planurile erau mari, gasca numeroasa se strange si chefuim. Usor au inceput sa renunte si ne-am trezit ca ramasesem patru persoane, iar la final am ramas eu si un cuplu. Dar noi am mers pana la urma sa ne distram.

Fiind 2013 am vrut sa facem ceva diferit asa ca am hotarat sa dormim in rulota. Am inchiriat o rulota de patru persoane contra sumei de 105 lei pentru o zi. De fapt inchirierea rulotei a costat 60 de lei si restul 45 de lei utilitatile pentru trei persoane. Un pret decent, daca veneam cu un cort plateam 10-15 lei/zi de persoana la un camping. Dormitul pe pat este regeste.

Curtea era plina de rulote, toate sunt vechi, dar se tin bine. Ma gandeam ca lipsesc baia, veceul si o bucatarie functionala in rulota, tocmai de accea am platit acei bani pentru utilitati. In curte erau grupurile sanitare, dusurile cu apa calda permanent, gratar zidit si bucatarie dotata cu frigider si aragaz. In dreptul fiecarei rulote eru banci si masa din lemn. Unele rulote aveau un fel de acoperis din lemn care tinea umbra si pe care te urcai sa te bronzezi. Oamenii au amenajat dragut locul. Plin de iarba si flori, poteci cu piatra.

Rulota in care am stat este de tip Safari Lux, productie germana. Cred ca are peste 15 ani. La interior isi spunea varsta, dar era curata si cu asternuturi pe paturi. Am avut noroc ca frigiderul mergea si l-am umplut cu ceva alcool si gustari. Experienta este interesanta, de mult vroiam sa dorm intr-o rulota. Spatiul a fost suficient si patul confortabil. Dimineata la 4:30 cand ne-am intors de pe plaja era destul de rece afara, daca dormeam la cort ma trezeam a doua zi anchilozat. In schimb am tras gluga pe cap si m-am infofolit sub patura cu o perna moale sub cap.

o-seara-in-rulota-01 o-seara-in-rulota-02 o-seara-in-rulota-03 o-seara-in-rulota-04

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.