Oameni neseriosi

Doar un om neserios la randul lui o sa accepte alti neseriosi. Pentru ca impreuna fac casa buna. Nu au nevoie sa se bazeze unul pe celalalt, isi pot schimba gandurile oricand si de oricate ori este nevoie, nu se vor certa si lista este lunga. Nu fac parte din categoria asta de oameni, mie imi place ca omul sa aiba un cuvant de spus. Daca stabilim ceva asta si vom face, elimin din discutie situatile exceptionale.

De multe ori mi-am zis ca omul va continua sa fie neserios pana il va trage cineva de urechi. Critica mea este constructiva, n-am nimic de castigat daca ma iau de cineva doar de dragul de a face ceva. Cu riscul de a deveni dusmani nu voi accepta sa fii neserios cu mine, n-am nevoie sa fiu inconjurat de oameni pe care nu ma pot baza chiar si pentru lucruri banale. Oamenii au devenit foarte delasatori si lenesi in ultimul timp. Poate este din cauza varstei, poate este vina mea, poate.. multe.

Asa ca nu va mirati daca brusc nu vreau sa mai am de-a face cu cineva anume, n-am nevoie de 10 lectii ca sa iau o decizie. Cand n-am nimic de pierdut ce rost are sa-mi complic viata? Serios acum.

Voi cum va impacati cu oamenii neseriosi si situatile stupide?

One thought on “Oameni neseriosi”

  1. Omul care este neserios fata de mine primeste pentru inceput o mustrare din partea mea..Daca o face si a 2-a oara, sa nu aiba curaj sa mai dea ochii cu mine. Inteleg situatiile exceptionale, dar numai pe cele anuntate. Daca nu anunta e clar ca nu da 2 bani pe mine, deci nu merita sa-mi irosesc timpul cu acea persoana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.