Obiceiuri inutile de curtoazie

De ce am orbit? de ce reactile, actiunile si gesturile normale au devenit asa de greu de folosit si interpretat in zilele noastre? De cand a-ti incerca norocul cu o femeie a devenit atat de dificil? Stiai ca intre doi oameni de sex opus circa 60% dintr-o reusita sau un esec depind de limbajul trupului?

De ce trebuie sa fac tumbe in fata ta ca sa imi acorzi o sansa? De ce te-ai schimbat din cauza nenorocitului cu care ai fost inainte? De ce trebuie sa primesc eu palmele ce ii erau destinate lui? De ce trebuie sa fac inconjurul lumii ca sa te uiti la mine si sa ma lasi sa iti arat ca imi placi?

Am uitat sa fim oameni, am uitat sa fim noi insine si sa lasam instinctul sa isi faca treaba. Tu nu ai nevoie sa fi printesa si eu un amarat de sclav. Am nevoie de tine pentru ca esti firava, ai pielea fina, imi place cum mirosi si stii cand trebuie sa ma corectezi.. iar tu ai nevoie de mine pentru ca iti completez slabiciunea trupului si simt cand ai nevoie de mine aproape.

Ai inteles mesajul?

5 thoughts on “Obiceiuri inutile de curtoazie”

  1. Cred ca vor mesaje ca in reclama aia cu “te iubesc te iubesc te iubesc te iubesc te iubesc te iubesc te iubesc te iubesc te iubesc te iubesc te iubesc te iubesc etc. etc. etc.” :))

  2. mda, tre sa dai tot din tine si tot nu e de ajuns, ca mereu iti lipseste ceva. Este totul asa fals si bazat pe impresii si prostii superficiale.

    Love is hard…because of you!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.