Obiceiurile femeilor

Stiu, nici barbatii nu sunt perfecti, dar femeile au niste obiceiuri care pot scoate si cel mai calm barbat din sarite. Inevitabil, mai devreme sau mai tarziu cu toti ne lovim de aceste obiceiuri enervante. Dintre cele mai evidente si des intalnite sunt:

Testeaza barbatii indiferent ca este vorba de prieten, amic, confident sau iubit. In mintea lor concep un plan pe care il pun in aplicare ca sa vada cum reactioneaza barbatul respectiv. Cu mana pe inima va spun ca urasc testele astea chiar daca le-am trecut cu brio de cele mai multe ori si reactiile mele au fost asa cum se asteptau sau chiar mai bine.

Profita de generozitatea barbatilor, uneori forteaza nota si se mira de ce sunt catalogate ca fiind materialiste.

Se razbuna refuzand o partida de sex, e ca si cand ti-ar taia o portie de mancare din ratia zilnica. Nu realizeaza ca refuzurile repetate pot intrautati situatia si barbatul ar putea cauta o alta partenera de asternut.

Flirteaza cu alti barbati pentru a vedea daca esti gelos sau nu. Gelozia e buna, intr-o masura mica. Lipsa ei va pune pe ganduri femeile si vor crede ca nu iti pasa, esti indiferent.

Se scuza stupid inventand fel si fel de motive pentru a se sustrage de la diferite actiuni, obligatii sau orice nu le convine.

Manipuleaza emotional si se folosesc de sentimente si slabiciunile barbatilor pentru a obtine ceea ce doresc. Cam asa fac si pisicile, cine are una acasa va intelege.

Nu vor sa munceasca si asteapta sa faci pe gentilomanul luand situatia in mana si muncind ca boul de unul singur. Este mai usor sa zambeasca si sa se pisiceasca decat sa arate ca este si ea in stare de ceva.

11 thoughts on “Obiceiurile femeilor”

  1. desi nu toate fac asa majoriatea hmm…sa zicem ca asa reusesc sa obtina ce vor chiar daca ii enerveaza pe barbati.
    eu un singur lucru il fac din cele enumerate mai sus…testez:)))dar si el ma testeaza si trebuie sa precisez ca el a inceput:)

  2. Vai, Marius! Nu stiu de ce m-am asteptat sa vad vreo schimbare pe aici. In ce spui tu acolo si pui tag “psihologie aplicata”!!! Aplicata peste ceafa probabil… 🙂

  3. mai si eu cand am zis ca femeile sunt ca pisicile nu m-a crezut nimeni :)) Acum e si vina ta ca te inconjori de femei care fac ce-ai enumerat tu. Trebuie sa gasesti exceptia 🙂

  4. Eşti un porc misogin băi Dumi!
    Oricum, femeile care se răzbună prin refuzul unei partide de sex înseamnă că nu sunt f***te bine. Pentru că niciun un normal n-ar refuza o partidă de sex BUNĂ. Asta aşa, ca să-ţi dau de gândit 😀

  5. Deci sa stii ca unele obiceiuri le au si barbatii, da?:)) Mai putin cu refuzatul unei partide de sex, dar in rest am auzit si de barbati care faceau chestiile astea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.