Omul cand bea

Se zice ca la primul pahar de vin, omul bea vin, dupa alte cateva pahare.. vinul ajunge sa bea pe om. Ce vreau eu sa zic? nu imi plac situatiile cand cineva bea, este fericit la inceput, dar mai tarziu incep remuscarile si regretele, scandal si stare paranoica. Si despica firul in 10, si incerci sa il convingi ca maine cand va fi lucid.. va avea o alta opinie.

Omul cand e beat, se comporta ca un animal: impulsiv si razbunator/scandalagiu, are impresii gresite sau in cele mai bune cazuri.. are obraz si se duce singur la somn. Nu te poti certa cu el, nu poti sa scoti mare lucru de la el.. e pe alta planeta. Alcoolul ingreuneaza sistemul nervos, timpul de raspuns si reflexele se incetinesc. Dar cine nu stie asta deja?!

Nu pot sa imi explic acea sete pentru alcool pe care o au unii oameni, sau placerea pe care o ai cand esti beat. Alcoolul iti da mai mult curaj? te face mai puternic? te face invincibil?

3 thoughts on “Omul cand bea”

  1. Eu zic ca atunci cand bea da totul afara, scoti totul de la el. Apoi, altii sunt inofensivi, rad mult, adorm imediat sau pur si simplu nu fac nimic spectaculos. Aia care fac urat la bautura si in viata de zi cu zi nu cred ca se abtin prea mult la a face urat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.