Parintii inconstienti

Se da una bucata proasta mama inconstienta care probabil s-a trezit cu un plod nedorit si un copilas de 1 an intr-un carucior. Toata actiunea se petrece intr-un parc sub privirile mirate si pline de dezgust ale trecatorilor care se abtin sa nu o calce in picioare.

Cum e posibil ca mama sa iti lovesti propriul copil (bucata din trupul tau) pentru ca plange? cum e posibil sa tipi ca tampita la un copil care nu te intelege cand ii zici sa taca din gura? cum e posibil sa iti brutalizezi propriul copilul care nevinovat plange de foame sau din alte motive pe care se pare ca tu nu le intelegi fiind prea proasta?

Pai copilul ala nevinovat pe care azi il lovesti cu palma peste cap o sa iti care pumni cand va fi mai mare. Si nu se va opri doar la tine ci isi va brutaliza nevasta sau chiar alti semeni. Uite asa ajung unii sa fie retrasi sau violenti din cauza sechelelor cu care raman pentru ca parintii sunt inconstienti si inapti sa il creasca si sa il educe.. sa fie un exemplu bun pentru el.

7 thoughts on “Parintii inconstienti”

  1. Catalin, daca nu iti pare rau inseamna ca nu te incadrezi nici pe aproape in exemplul de mai sus, sau in ipoteticul ca acel copil isi ia bataie foarte des.

  2. Sincer sa fiu, ma uitam si dupa un video. Caci, am zis candva intr-un post, am ajuns sa ne repetam si doar atat. Ca de schimbat mai nimic nu se schimba. Pacat de copil…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.