Pe aripile vantului

Desi nu sunt bolnav sau suparat, trist, obosit, simt o apasare pe piept, ceva ma macina, cred ca un gand. Regret oarecum ceva ce am facut, cand m-am lasat dus de val! Imi suflec maneca de la bluza pentru ca incep sa ma incalzesc si ating o vanataie, uitasem de ea. Este un semn lasat de tine, in “supa placerilor carnale” m-ai muscat. Cred ca esti bucuroasa acum ca fara sa vrei m-ai facut sa ma gandesc la tine.

Ochii te tradeaza! ti-am rostit usor la ureche. Iti mai aduci aminte? Privirea ta inocenta te da de gol desi din gura ta aud cu totul altceva, probabil iti spui singura si vrei sa te auto-convingi de ceva ce stii prea bine ca nu e adevarat si stii ca ma dor cuvintele tale, dar continui sa adancesti rana facuta cu atata usurinta. “Scutul” l-am lasat de-o parte pentru tine si acum profiti de vulnerabilitatea mea, de ce imi faci asta?

“Ce nebun esti” imi tot repetai in timp ce te alergam prin casa, dezbracati si fara jena de propriile noastre trupuri. Cand ne aruncam unul in bratele celuilalt, ne iubeam si radeam pana la epuizare. Cand ne reveneam stateam amandoi intinsi pe unde apucam tinandu-ne de mana si uitandu-ne cu o privire idioata catre tavan. Cand simteam ca ne-am recuperat, energia necesara, saream in sus si o luam de la capat iar si iar si iar. Iti mai aduci aminte cand imi simteai respiratia infierbantanta pe ceafa? Cand ti se ridica parul pe mana, cand iti masam usor sanii si iti sopteam dulce cat de mult imi placi.

“Hai cu mine sa zburam” iti sopteam la ureche si apoi te strangeam de maini ca intr-o impreunare premergatoare unei intamplari cu peripetii. Ti-am iubit trupul de fecioara si ti-am gustat fiecare centimentru din trupul tau fin, pielea ta alba si catifelata se lasa mangaiata de mainile mele. Cerculete si valuri facute cu degetele pe spatele tau, ciocolata care se scurgea pe trupul tau formand izvorase care isi croiau drum pe coaste in jos si limba mea insetata le curma drumul secandu-le.

Si cate se vor mai intampla, timpul ne va zice / arata. Sa tii minte ca ceva a murit in mine, pentru tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.