Perie din bambus pentru wok (pret si comanda)

De ceva timp detin o tigaie de tip wok pentru gatit in stil asiatic, o investitie ce isi merita toti banii. Wok-ul l-am cumparat de la un magazin din Constanta, dar am avut ceva dificultati cu gasirea unei perii din bambus pentru curatare. Tigaile de tip wok se curata cu apa calda si o perie din bambus, dupa fiecare gatire raman aromele in patina (un strat non-adeziv natural format din ulei sau grasime animala folosite la fiecare gatire). Daca se spala tigaia cu detergent lichid pentru vase acest strat non-adeziv se va distruge.

Acum doua saptamani scriam un articol in care intrebam cititorii daca stiu unde gasesc o perie din bambus pentru curatat wok-ul. Dupa cateva ore primesc un mesaj pe Skype de la Iamntz, a gasit pe Amazon UK exact ce aveam nevoie. Am intrat pe link-ul trimis de el si dupa putin timp am decis ca merita sa cumpar de acolo.

Pretul periei din bambus (dimensiune 4 x 27 cm) este de 3 lire la care se adauga costul de transport inca 2 lire. Per total am platit vreo 34 de lei (folosind un card Visa, conversia pretului din lire in lei s-a facut automat pe site-ul Amazon) si dupa o saptamana si jumatate am gasit in cutia postala notificare sa ma prezint la sediul postei de care apartin pentru ridicarea unui colet. Daca eram acasa nu mai era nevoie sa merg pana la posta, dar asa a fost sa fie. Operatiunea de comanda pe Amazon UK este foarte simpla, trebuie sa te inregistrezi cu datele tale iar in procesul de comanda sa treci adresa de livrare. Sincer ma asteptam sa coste mai mult transportul, dar a fost oke. Acum cand sunt autentificat pe Amazon UK si ma uit la diferite produse pot vedea si costul transportului ca sa-mi fac o idee cat ma costa daca vreau sa comand acel produs. In situatii de genul asta cand nu gasesti ceva la magazinele din Romania apelezi la magazine din afara tarii, asta e 🙂

Urmeaza sa-i fac proba, sunt curios cat de repede va curata resturile de mancare de pe tigaia de tip wok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.