Petrecere in pijama

Ieri am fost invitat la un party in pijama. Din cate imi amintesc eu, astfel de petreceri se tin acasa si cu un grup de cunoscuti. De ce? pentru ca unii oameni prea frustati din diferite motive pot incepe sa rada prosteste de altii care incearca sa se simta bine si sa faca faze amuzante. Am zis sa merg si sa ma conving cum e un astfel de party intr-un loc public, mai exact intr-un bar/pub sau ce naiba era localul ala. Din cate stiam eu nu mai am o pereche de pijama de ani buni dar totusi am intrebat informatul casei (mama) daca cumva prin sifonierul meu este vreo pereche ratacita. Bingo! o pereche de cand am terminat armata (acum vreo 3 ani jumate). Desi par bosoragesti am zis ca nu pot sa fiu oaia neagra si sa ma prezint fara costumatie adecvata desi parea vintage :))

Afara zapada si frig, am mers ceva pe jos din cauza proastei exprimari si orientari in spatiu a unei blonde dar intr-un final (dupa ce am ratacit prin oras vreo jumatate de ora pe jos) am ajuns la local. Erau doar 3 mese ocupate, si alea cu 10 baieti si 3 fete. Mkay, m’am uitat la astia cu care eram si din priviri ne’am inteles ca daca e un gay party o taiem acasa (party cu bulangii e naspa aka numai baieti si 2-3 fete). Usor usor s-a incalzit atmosfera (de la bere si normal) si au inceput sa mai vina cativa. La un moment dat toate mesele erau ocupate dar lumea nu se grabea sa se schimbe. Cine organizase nu s-a prezentat deci va dati seama cum a iesit. Au inceput cateva fete (aparute intre timp) sa se schimbe si dupa ne’am schimbat si noi (astia de la masa unde stateam). Nu s-au tinut concursuri, nu s-a dansat, ci doar s-au facut bisericute si DJ-ul dupa ce ca abea mai nimerea cate o melodie cute.. strica atmosfera cu cate o manea.

La un moment dat au inceput sa se schimbe la loc majoritatea si sa plece acasa. Dupa 12 noaptea au inceput sa urle manelele si machedonestile. Erau unii la o masa care toata seara au stat jos dar dupa 12 noaptea erau toti in picioare si isi etalau talentele in ondulatul mijlocului si batut cu calcaiul in podea.

Deci va dati seama ce seara a fost, oricum m’am bucurat ca am iesit la o vorba si mi’am mai clatit si eu ochii (desi era cam intuneric) :))

Concluzii:

– oamenii sunt din ce in ce mai neseriosi, e penal cand organizezi ceva si nici macar nu te prezinti

– alcoolul dezinhiba oamenii si isi dau singuri arama pe fata, dupa cate pahare de vin.. este usor sa iti dai seama care dintre fete este easy..

toti unii barmani se calicesc si rotunjesc preturile ca sa nu plece cu mana goala acasa, chiar daca vorbim de 0,5 RON / bautura

– a venit iarna in sfarsit si la Constanta, pacat ca s-a oprit ninsoarea :))

One thought on “Petrecere in pijama”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.