Placeri marunte

O groaza de ganduri nebune ma fac sa ma simt ratacita.

Pe un drum fara prea multa lumina incerc sa deschid buimaca o usa care nu imi exprima nimic.. absolut nimic. Urc treptele si ma intampina o lumina difuza, o galagie care ma entuziasmeaza. O gramada de oameni se amuza intr-o ceata de fum de tigara. Imi scot haina usor de pe mine si ma retrag intr-un colt mai intim.. ma simt pierduta.. vreau doar sa stau si sa meditez la putinele lucruri care imi mai sunt clare in mintea mea. Trec cu privirea peste multimea asta necunoscuta poate pentru ca mai am speranta ca ceva o sa-mi capteze atentia, poate o sa-mi regasesc inspiratia. Un gest iesit din comun ma face sa raman fix asupra unui strain.. ma uimeste cum sta sobru si fumeaza o tigara. Clipeste incet, studiaza cu multa atentie detalii greu de remarcat.. nu reusesc sa-i deslusesc clar chipul.

Ma atrage, ma face sa raman cu gandul undeva la el. Isi ia tigara din scrumiera cu calm.. mainile lui imi par incredibil de sensibile.. degete micute, groase cu pielea foarte fina.. se vede de la distanta oricum ca este un om al detaliilor, al lucrurilor facute cu minutiozitate. Prinde tigara intre doua degete si o indreapta spre buzele sale voluptoase.. trage cu o incredibila pofta ca si cum intreaga lume s-ar contopi cu gandurile lui, ca si cum ar fi un vis mai aproape de el.. imi pare ca si cum s-ar fi regasit. Tandretea cu care a cuprins usor acea tigara si s-a lasat acoperit de fumul gros imi facea imaginatia sa lucreze.. imi doream sa aflu mai mult.. sa stiu cum este el in intimitate, cu cata pasiune se dedica placerilor. Vroiam sa-i ating buzele si sa-i sarut mainile alea care m-au trezit dintr-o cumplita amorteala. Vroiam sa-l las sa-mi exploreze necunoscutul si sa nu-i aflu nici macar numele, as fi putut sa ma las in voia lui. Repetarea gestul ma lasa nemiscata, nu stiam daca ma vede, dar imi era clar ca simtea cum il admir.. imi musc buzele.

Un fum de tigara al unui necunoscut ma face sa imi aduc aminte de dorinta pe care incercam sa o suprim.. il doresc si nu stiu cum sa i-o spun cat sa ma inteleaga.. nu vreau nici macar numele lui.. vreau doar sa-l admir si sa-i descopar treptat misterul. Sa imi potoleasc pofta de a-i lasa niste semne adanci.

Un strain.. un fum de tigara.

2 thoughts on “Placeri marunte”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.