Plange-mi de mila

..pentru ca sunt slab.

Pentru o fractiune de secunda am crezut ca te revad.. am crezut ca te voi simtii iar.. langa mine. M-am uitat mai atent si dezamagit am constatat ca era doar o tipa care iti semana. Mainile incepusera sa imi tremure.. usor nervos mi-am aprins o tigara si am inceput sa trag cu pofta din ea.. imi studiam mana stanga care nu se mai oprea din tremurat. Am luat o gura zdravana de bere, am oftat si.. si mi-am continuat tigara.

Cum sa ma bucur de altceva cand am gustat din perfectiune? cum sa mai simt ceva pentru altcineva cand stiu si simt ca ceea ce vreau este deja pus de’o parte pentru mine.. Stii prea bine ce e in capul meu.. si lupta care se da pentru tine. Cred ca voi fi om si voi gresii pentru a doua oara.. nu imi pasa ce va fi dupa.. “daca a te iubii pe tine este o greseala.. vreau sa repet greseala din nou.. vreau sa fiu om iar”.

Mi-e dor de acea apasare pe piept si golurile din stomac.. sa te sorb din priviri.. sa ma lasi sa te vad si sa te studiez.. fiecare detaliu al fetei.. fiecare minut sa il pretuiesc alaturi de tine.. ca si cum ar fi ultimul.

Nu incerca sa ma intelegi..

2 thoughts on “Plange-mi de mila”

 1. what doesn’t kill u, makes u stronger 😉 si mai rau :)))

  nu credeam k o sa ajungi vreodata sa ceri sa ti se planga de mila. e aproape de patetic. knd nu faci fatza unei situatii mai bine ceri ajutor, dar nu astepti sa ti se planga de mila.
  nu e asa tragic prin ce treci tu. e aproape de normal. poate ajungi si tu k restu… incadrat in nijte tipare.
  slab…? mai pufos ca tine rar.

  PS: te inteleg. i was right and u were definately wrong.
  10 zile fac diferenta. se pot schimba multe.
  mai e putin…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.