Planificare rute RATC (harta interactiva)

Regia autonoma de transport in comun Constanta a implementat o harta interactiva cu ajutorul careia se poate planifica o calatorie din punctul A in punctul B folosing mijloacele de transport in comun. Teoretic va fi cea mai scurta sau rapida cale de a ajunge unde doresti. Mi se pare geniala pagina asta, ganditi-va de cate ori ati avut nevoie sa ajungeti undeva in oras si nu stiati cate autobuze schimbati pana la destinatie, sau care este cel mai scurt traseu.

In partea stanga sunt doua campuri de unde se selecteaza statia de plecare si statia de sosire, apoi harta se animeaza si vedeti traseul cu toate mijloacele de transport in comun pe care le schimbati si unde (daca este cazul).

Acum urmeaza un dus rece. Initial am crezut ca cineva de la regia de transport in comun Constanta chiar s-a strofocat sa lucreze la o astfel de harta utila, dar de fapt nu este asa. Harta interactiva pe care o vedeti este incarcata de pe site-ul transporturban.ro, un site ce ofera harti interactive cu transportul in comun pentru mai multe orase din tara. Nu stiu daca aceste informatii, initial, au fost preluate direct de la regiile de transport in comun sau ei s-au descurcat singuri sa faca rost de aceste informatii (linii de autobuze, numele statiilor, etc).

Oricum, important este ca va puteti planifica o ruta, pentru transportul in comun din oras, folosing aceasta harta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.