Post si rugaciune

De cand ma stiu m’am tot confruntat cu postul si rugaciunea pentru ca al meu tata este un om mai “bisericos” de fel si daca el tine post trebuie sa tinem si noi.. astia ai casei. Mkay.. cand eram mai mic si nu stiam decat de Crestinism aplecam capul si faceam cum imi “recomanda” taicamiu. Acum ca am avut ocazia sa studiez si alte religii am alte idei legat de Crestinism si scopul sau rosul postului si al rugaciunilor. Se zice ca prin post si rugaciune iti cureti trupul si sufletul.. dar asta e valabil pentru pustinci care nu vad zilnic busturi pompoase si fast food. Iar daca te abtii si poftesi mai rau iti faci tie ca pana la urma a postii nu se rezuma numai la a te “infrana” de la placerile trupesti si lumesti si te dai pe fructe si legume excluzand carnea sau alte alimente produse de animale din alimentatia zilnica. Urasc toti asa zisii crestini si oameni cu frica lui D’zeu.. sunt exact ca baptistii/protestantii/evanghelistii sau alte secte care s’ar arunca de pe bloc daca ar visa ca D’zeu le porunceste.

Hai ma sa fim seriosi.. daca vreau sa postesc si sa ma rog o pot face si fara indemnul cuiva sau ca dupa calendar asa trebuie.

4 thoughts on “Post si rugaciune”

  1. Sau pur si simplu poti fi om normal fara a te inchina la pereti. Ziua 1: Draga Sfinte perete, as vrea sa am si eu o viata mai buna. Ziua 200: Draga Sfinte perete, de ce ma ignori?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.