Preoti, maicute si tiganci va stau la dispozitie

Voi obisnuiti sa cititi ziare, mai exact Libertatea? Recunosc ca nu cumpar ziare, dar mai prind pe la munca ocazional cate un ziar cumparat de vreun coleg si mai “arunc o geana” pe el sa vad ce mai scriu astia.

Orice crestin cand aude de preot sau maicute se gandeste la acei oameni imbracati in negru care se roaga zi de zi prin manastiri pana la sfarsitul zilelor pe pamant printre vii. Se stie ca din punctul de vedere al crestinilor.. ocultismul este ceva rau, acei oameni care se roaga la “chipuri din lut”. Ce te faci cand in ziar la rubrica de anunturi si categoria ocultism gasesti anunturi de la calugari intorsi de pe nush ce munti sacrii, tiganci cu puteri tamaduitoare si maicute ce postesc si se roaga pentru tine ca sa scapi de necazuri contra cost? De cand calugarii si maicutele se ocupa de chestii de genul asta? Mai vazusem un video pe internet cu un calugar care te spovedea pe messenger si dadusem intr’o zi de un website romanesc de la nush ce biserica/manastire unde puteai sa lasi acatiste direct de pe pagina lor completand un formular.

Oare unde o sa ajungem? probabil in vremuri cand vine preotul cu icoana si aparatul de citit carduri si ii dai bani si discutiile se vor tine la telefon sau pe skype pentru ca suntem comozi desi asta ne costa.

6 thoughts on “Preoti, maicute si tiganci va stau la dispozitie”

  1. In curand religia va ramane doar in istorie, si ocultismul cu adevaratele nepoate ale matusii lor, marii desfacatori de blesteme si restul specimenelor vor transforma disperarea oamenilor in bani… sa-si ia BMW-uri albe din care sa bubuie manelele la stop, pe bulevard.

  2. Deja s-a trecut la biserica pe internet si spovedanii online iar in alte tari sigur erau de mult preotii cu cititorul de carduri portabil cu care te ruga sa faci o donatie (ca in filmul Fat Pizza).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.