Prima experienta 3D la cinema

Trecerea de la “pelicula” la “digital” este extraordinara si ireversibila. Toata viata am vazut filme la cinema pe pelicula, chiar si City Plex-ul din Tomis difuzeaza filme pe pelicula asa cum erau difuzate acum ani buni (10 ani). Dar cand vezi primul film digital si 3D pe deasupra.. e dragoste la prima vedere.

Nu am vazut pana acum un film digital si 3D pentru ca n-am simtit nevoie, ma multumeam sa vad un film in oras si cam atat. Dar curiozitatea si sfaturile unor colegi de munca m-au impins sa aflu pe pielea mea cum e. Sincer nu m-as mai intoarce sa vad filme pe pelicula nici sa fie intrare gratis.

Ieri am vazut Prometheus (2012), un film cu efecte bune ce merita “savurat” la o calitate exceptionala. City Plex e dragut, micut si dragut. Dupa ce treci pragul la Cinema City intelegi cum ar trebui sa arate un cinematograf adevarat iar City Plex nu intra la categoria asta. Pretul biletelor este foarte apropiat la ambele cinematografe, dar exista plusuri mari in favoarea Cinema City. Ar fi atatea de insirat, dar mi-e frica ca v-as strica bucuria de a le descoperi singuri. Serios.

Poate ne intalnim la Spider Man 3D 🙂

PS. ochelarii 3D costa 2,5 lei si poti sa-i iei acasa, data viitoare iti iei ochelarii cu tine.

2 thoughts on “Prima experienta 3D la cinema”

  1. ieri, mie mi se par foarte confortabile, au si tetiere ca la masina sa-ti sprijini capul, sunt spatioase si la distanta amenajate

  2. Doua chestii sa zic si eu
    Prima e ca filmul e total plictisitor si in afara de 2-3 scene din spatiu, cascam cu spor.
    Doi zic ca scaunele alea sunt in draci de incomode, m-am foit intr-o veselie si tot nu am gasit o pozitie confortabila.
    Spider man 3 pare chiar interesant, mai mult ca sigur o sa ajung si eu.
    Cand ai fost la promotheus?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.