Printesa calica de la KFC

In seara asta, dupa munca, am mers cu Tibi pana la City Park sa luam o “gustare” la KFC. Ne-am apucat sa bagam in noi si la masa vecina am observat 2 printese (margele mari + cercei + inel portocaliu si fusta galbena + poseta) si un pamflet. Sorbeau toti trei la cate un suc de la McDonalds (portie mica).

Au sorbit ei vreo jumatate de ora la sucurile alea pana s-au hotarat sa plece. S-a ridicat o printesa si pamfletul, dar au ramas surprinsi sa vada ca cealalta printesa ramasese la masa ca mai avea suc de sorbit. Au stat cam 1 minut in picioare asteptand printesa sa isi termine pe nerasuflate sucul dupa care a luat un alt pahar de pe masa si l-a terminat si pe ala. Vreo 10 persoane de la mesele vecine se uitau si radeau de faza, dar pe ea nu o interesa. Intr-un final, dupa ce au tras astia doi de ea si sucul din ambele pahare se terminase, s-a hotarat sa se ridice. A urmat un pupic pe buze cu pamfletul, probabil ii multumea pentru cinste.

Si uite asa ne facem de ras, suntem rromani si ne este sortit sa fim asa.

3 thoughts on “Printesa calica de la KFC”

  1. man ai uitat sa zici ca dupa ce a sorbit ultimele picaturi din 2 sucuri care erau pe masa , asta in timp ce cealalta fufa tragea de ea , inainte sa se ridice printesa a scos frumos o oglinda si a inceput sa se uite in ea cu gura deschisa ,probabil verifica sa nui fi ramas vreo picatura de suc printre dintii ei strambi :))))

  2. Da’ ce vrei vere? Plătise femeia pentru zeama aia spălată cu aromă de cola… Doar nu era s-o lase la săracii ăia de la mec? heh?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.