Produse in format King size

Ati vazut ca de la an la an oamenii se ingrasa din ce in ce mai mult? Fara glume stupide legat de greutatea mea, viata sedentara de dimineata pana seara isi spune cuvantul.. promit ca recuperez. De ce romanii se ingrasa de la an la an? unii razand o sa zica ca “le merge bine” dar nu asta e motivul. Pe langa fast food-urile si junk food-urile din ce in ce mai des intalnite in alimentatia romanilor, multe produse alimentare se vand si in format King Size.

Ce e ala un format King Size – acelasi produs dar cantitativ dublu si de multe ori chiar mai ieftin decat acelasi produs in cantitate normala dar inmultit cu 2. O cutie de inghetata de 100 de grame costa 2 RON (exemplu), aceasi marca de inghetata dar in format King Size va avea 200 grame (uneori si triplu) si va costa 3,5 RON. Ati prins ideea si strategia de marketing? Romanii se ingrasa (rotunzi si frumosi), devin dependenti de unele produse alimentare si vor consuma din ce in ce mai mult. Deaia americanii au ajuns asa “bine hraniti”..

Tic Tac – aproximativ 35 de bombonele dintr-o cutie normala costa 2 RON, in format King Size sunt 100 de bombonele si costa 4,6 RON.

10 thoughts on “Produse in format King size”

  1. pai produsele … cum sa le zaic? sclave :)) sunt mai scumpe daca cumparam doua pentru ca se pune si ambalajul pe care il platesti de 2 ori, asa il platesti 1 data 😛 nu cred ca se intelege ce am vrut sa spun =))

  2. esti amuzant.dar nu inteles partea cu glumele la adresa greutatii tale. Cum adica “recuprerezi” ? vrei mai mult de atat :O =))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.